Waterman mag ADO Den Haag alweer verlaten

By
Updated: januari 7, 2009
Waterman mag ADO Den Haag alweer verlaten

Kennen we hem nog? Tja, ik ben bang dat we hem niet snel meer zullen vergeten. De jonge doelverdediger Boy Waterman die de rode kaart kreeg in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen 2006/2007. We hadden landskampioen kunnen en bovendien moeten zijn.

Vorig seizoen verloor Boy Waterman zijn basisplek bij AZ aan Sergio Romero. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts met de talenvolle doelverdediger. Hij kwam op de bank terecht en werd 3de doelman bij AZ. Sinds dat moment aaste hij op een vertrek en kreeg die ook, want daar kwam ADO om de hoek kijken en huurde de keeper van AZ.

Volgens Wetzer (coach van ADO) is Waterman geknakt. “Boy is erg ongelukkig in deze situatie. Je gaat van een topclub naar een kleinere club en zit dan weer op de bank. Daardoor is hij geknakt.”

Dat Waterman de basisplaats bij AZ kwijtraakte is niet zo vreemd, want bij ADO heeft hij tot nu toe maar 3 minuten speeltijd gehad. “Zijn prestaties geven me vooralsnog geen aanleiding hem ineens op te stellen. De laatste weken zag ik dat hij minder in zijn vel zat. Die indruk was juist, tijdens een goed gesprek heeft Boy verteld dat hij zich niet goed voelt.”

Wetzel toont sympathie voor de situatie en wil dan ook meewerken aan een eventuele transfer. “Hij hoeft niet weg van mij, maar als er een andere club interesse in hem heeft, dan laten we hem gaan.”

Excelsior iets voor jullie?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *