Ajax is eruit: Moisander moet Vertonghen opvolgen

By
Updated: mei 30, 2012

Ajax weet wie het wil hebben als Jan Vertonghen weggaat, deze zomer: Niklas Moisander. De Finse centrumverdediger stond in het verleden al een paar seizoenen op de loonlijst in Amsterdam, maar redde het er toen niet. De interesse van Ajax in Moisander is al enige tijd bekend, maar serieuze pogingen hem in te lijven waagt men pas wanneer Vertonghen definitief de deur van de ArenA achter zich dichttrekt. Dat meldt Voetbal International. Bron: Voetbalzone.nl

8 Comments

 1. Jeroen

  30 mei 2012 at 12:23

  Mooi… zo blijft Viergever voorlopig uit beeld bij die 020’ers

 2. KeesK

  30 mei 2012 at 12:51

  Maar ze willen de hoofdprijs vangen voor Vertonghen en een grijpstuiver betalen voor Moisander. Ze weten nu toch wel dat hun hoofdleverancier geen uitverkoop meer houdt!?

 3. gerard

  30 mei 2012 at 13:08

  Dit wordt in iedergeval geen spotprijsje gezien de duitse landskampioen Borussia Dortmund zich ermee bemoeid. De ‘Westfalen’ willen de fins-international graag overnemen van de alkmaarders. Met het transferbedrag is c.a 6 miljoen euro gemoeid. Meer als Ajax of PSV bereid is om te betalen. Hopelijk gaat zo de prijs nog worden opgedreven en AZ zijn opvolger in Lam al voor handen heeft.

 4. gerard

  30 mei 2012 at 13:15

  Als Anderlecht in de persoon van John van de Brom nu ook nog de transfer van Martens door gaat drukken zijn we financieel weer kern gezond en kunnen we in talenten gaan investeren zoals Wildschut . Daarbij kan Maher weer zijn glansrol als aanvallende middenvelder innemen en kan er een doorstroom komen vanuit jong AZ met Lam voor Moisander. Ook zal er nog een verdedigende middenvelder, type Wernbloom worden aangetrokken zodat we de lijn van het succesvolle eerste seizoenshelft voort kunnen zetten. Grote talenten zoals Viergever, Elm en Maher zullen nog kiezen om verder te rijpen bij AZ en ziet de toekomst er zonnig uit!

 5. urdal

  30 mei 2012 at 18:39

  Borussia Dortmund mag hem hebben voor 6 miljoen, 020 moet het dubbele betalen. Doet Heerenveen ook met zijn spelers. Wildschut voor Holman, Wijnaldum voor Poulsen en we moeten proberen die spits van Den Bosch te halen, Tom van Weert, dat is een goede voor de toekomst en zal niet al te duur zijn en beter dan Verbeek.

 6. De echte supporter

  30 mei 2012 at 18:52

  Ik ben er mee eens dat moisander naar het buitenland moet desnoods voor minder dan da ajax wil betalen. Laat ze de hik daar krijgen in amsterdam.

 7. Jeroen

  30 mei 2012 at 20:35

  hmmmm ik voel wat haat jegens 020 😉 😛

 8. De echte supporter

  30 mei 2012 at 22:50

  Gepaste emotionele afstand

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *