AZ en NEC azen op Deens talent

By
Updated: mei 26, 2012

Emil Larsen staat volgens Tipsbladet in de belangstelling van AZ en NEC. De linkermiddenvelder staat onder contract bij Lyngby BK, dat gedegradeerd is uit de Deense SAS Ligaen.
De twintigjarige Larsen beleefde afgelopen jaar zijn doorbraak in Denemarken en staat in de belangstelling van zowel binnen- als buitenlandse club. Manager Niels Frederiksen erkent tegenover het dagblad dat onrealistisch is te denken dat de speler behouden blijft voor de club.

Het contract van de tweebenige middenvelder loopt nog tot medio 2013. De jeugdinternational wordt naar verluidt ook gevolgd door FC Kopenhagen, Odense BK en FC Midtjylland. Eerder werd het talent al in verband gebracht met het Duitse Hamburger SV.

Bron: www.voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Mozes

  27 mei 2012 at 13:09

  Een linksbenige aanvallende middenvelder.
  Martens moet eerst vertrekken voordat we hem aantrekken anders heeft het weinig zin. Daarnaast hebben we te veel aanvallende middenvelders. Falkenburg, Ortiz maar ook Maher en Messaoud. Falkenburg en Messaoud zijn rechtsbenig terwijl Ortiz linksbenig is en Maher daar ook kan spelen.

  Trek liever een controleur aan met een beetje body. Met Messaoud en Maher heb je straks voldoende creativiteit en scorendvermogen. Ik zie graag Sno overkomen van RKC. Met z’n 1,90 is het een monster die ook nog is goed kan voetballen. + hij is gratis.

 2. De echte supporter

  27 mei 2012 at 14:16

  Ja ik zie Sno ook zitten. Hij was me ook opgevallen. Ik dacht dat hij daar bijgetekend had?

  • Mozes

   27 mei 2012 at 17:01

   Nee joh. Hij heeft Utrecht afgewezen in de winter omdat hij RKC eerst op een veilige plek wou hebben. Hij heeft daar niet bijgetekend maar gewoon ze contract uitgediend.

 3. De echte supporter

  27 mei 2012 at 21:35

  Oke mozes snap het. Ja laat hem maar zo snel mogelijk naar az komen. Geweldige speler voor az.

 4. maarten

  28 mei 2012 at 18:22

  Ken deze speler niet, maar Sno natuurlijk altijd proberen te krijgen.

 5. Raymond

  29 mei 2012 at 10:38

  Een speler die prima past in de filosofie van AZ. Een echte linkshalf is eigenlijk alleen Ortiz in de selectie van AZ. Of het een aanwinst is kan niemand beoordelen. Zo’n speler zal eerst de tijd krijgen zich aan te passen. Zie het voorbeeld van Johanssen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *