‘Poulsen lijkt weinig te voelen voor transfer naar Ajax’

By
Updated: mei 26, 2012

De kans is klein dat Simon Poulsen na de zomer in een Ajax-shirt voetbalt. De Deense EK-ganger lijkt maar weinig te voelen voor een overstap naar de landskampioen uit Amsterdam.

Frank de Boer wil de transfervrije linksback graag aan zijn selectie toevoegen. Poulsen is na 4,5 jaar Nederland echter toe aan ‘iets nieuws’. “Ik heb met Frank de Boer gesproken, maar er is zeker geen aanbieding geweest”, begint hij in het Algemeen Dagblad.

“Alles moet ook kloppen, vind ik. Of Ajax een stap hogerop is? Qua club misschien, maar niet qua voetbal. Als AZ deden we afgelopen seizoen niet onder voor Ajax”, aldus Poulsen, die ook naar de Premier League kan vertrekken. Onder andere Aston Villa is geïnteresseerd. Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. AZtekettet

    16 januari 2014 at 07:55

    Dus dat.. eindelijk een speler die het begrijpt en niet blind op het jodengeld af komt. zo goed is Ajax niet in vergelijking met andere topclubs. Antivoetbal. er zit niets aanvallends in. het is 10 minuten rondtikken tot je een keer een gaatje krijgt en dan proberen ze eens wat. AZ zet echt een aanval op wat veel spannender en uitdagender is om naar te kijken. Poulsen held!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *