Holland tekent maandag contract in Alkmaar

By
Updated: januari 3, 2009
Holland tekent maandag contract in Alkmaar

AZFanpage weet te melden dat James Holland aankomende maandag een 4-jarig contract gaat ondertekenen in Alkmaar. Alleen de medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien voor de 19-jarige middenvelder.

Gisteren nam hij afscheid van zijn ploeggenoten bij Newcastle Jets. “Ik denk dat het pas echt tot me doordringt zodra ik in het vliegtuig stap. Het is echt ongelooflijk. Het is een droom. Misschien speel ik volgend seizoen wel Champions League.”

Tijdens kerstavond in Sydney kreeg hij vanuit Alkmaar een telefoontje dat ze bijzonder geinteresseerd waren in hem. Hem werd mede gedeeld dat hij alleen nog een medische keuring zou moeten doorstaan. “De rest van de nacht deed ik geen oog dicht.”

“Ik ben wat nerveus, maar de opwinding overheerst. Ik ben er al op bezoek geweest en heb bij de club rond kunnen kijken. Dat heeft zeker geholpen. Ik ga er volledig voor. Geen angst. Dit is wat ik wil. Ik ben niet bang om een schop uit te delen als dat moet. Ik wil eerst zien dat ik me niet laat intimideren en dat ik het niveau aan kan.”

Zijn zussen zullen hem vergezellen in Alkmaar. “Dat zal de aanpassing vergemakkelijken.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *