In de wandelgangen: ‘Real Madrid wil Maher overnemen van AZ’

By
Updated: mei 22, 2012

Waar of niet waar? Op voetbalzone.nl staat een bericht dat Real Madrid dertien miljoen euro over heeft voor Adam Maher. De Spaanse topclub volgt Maher al enkele jaren en is volledig overtuigd van zijn capaciteiten. AZ heeft niet de intentie om hem te verkopen, maar zal een bod van 13 miljoen niet willen weigeren.

3 Comments

 1. Mike

  22 mei 2012 at 10:01

  Waarom niet waar Maher is een van de grootste talent in Europa en real koopt toch alles wat los en vast zit. Alleen Maher gaat niet naar Real want hij zei dat hij alleen weg ging als hij kon spelen in de basis en daar speelt hij sowieso niet in de basis

 2. Geert

  22 mei 2012 at 10:56

  pfff 13 miljoen is niet niets… Als AZ een bod heeft van 13 miljoen van Real, dan zal AZ ook minder snel een bod van 8 miljoen van ajax accepteren…. Hopelijk komen er nog meer clubs voor hem. Als AZ slim is, wachten ze tot na het EK met de verkoop van Maher. De kans dat hij weggaat is wel erg groot. Zolang Elm dan blijft, is dit nog best op te vangen. We worden er natuurlijk wel slechter op, maar ook rijker…

 3. De echte supporter

  23 mei 2012 at 20:06

  13 miljoen dan een strik erom en naar spanje zou ik zeggen. Talent of niet ik heb het gevoel dat hij qua persoonlijkheid aan het veranderen is. Ten nadelen van hem….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *