Ajax twijfelt over aantrekken Poulsen

By
Updated: mei 18, 2012

Intern bij Ajax is twijfel ontstaan over het aantrekken van de transfervrij Poulsen. We weten natuurlijk allemaal dat Ajax liever geen spelers koopt doordat deze anders de ontwikkeling kunnen belemmeren van jeugdspelers. Hierdoor lijkt de kans volgens het Algemeen Dagblad erg klein dat Poulsen volgend seizoen in Amsterdam speelt.

Eerste keus voor die positie zal namelijk Boilesen zijn, en daarnaast heeft de Amsterdamse club ook nog Blind en Koppers achter de hand. Ondanks dat er meer wedstrijden gespeeld moet worden vanwege Europese verplichtingen zijn vier spelers voor dezelfde positie misschien een beetje te veel.

4 Comments

 1. bart

  18 mei 2012 at 09:35

  Mooi zo. 020 heeft genoeg spelers voor die positie. Betuur van az doe er nu alles aan om de beste linksback van Nederland in alkmaar te houden.

 2. Jeroen

  18 mei 2012 at 11:27

  Snap niet dat Poulsen gewoon niet kiest voor het buitenland. Volgens hem is er voldoende interesse. Bij ajax heeft hij schijnbaar geen garantie van een basisplek, dus wat heb je daar dan te zoeken? Ga dan gewoon naar een club met minder concurrentie.. het liefst in het buitenland, want dan hebben we in ieder geval geen last meer van je 😉

 3. De echte supporter

  18 mei 2012 at 17:39

  Misschien is er wel geen echte belangstelling vanuit het buienland voor hem. Mooi als ajax hem ook niet wil. Misschien toch voor az, om een nu passende (minder) contract aan te bieden. Onder de conditie nu tekenen of we komen niet meer met een contract. Hij hoopt via het EK aan een club te komen. Dus nu eventueel toeslaan.

 4. urdal

  18 mei 2012 at 23:42

  Als villa een beetje snugger had geweest, hadden ze poulsen meteen moeten nemen samen met holman. Die 2 vinden elkaar blindelings en had ze niks gekost.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *