Verbeek hekelt handelswijze Ajax

By
Updated: mei 17, 2012

AZ-trainer Gertjan Verbeek is niet te spreken over de handelswijze van Ajax. In zijn optiek probeert de landskampioen een transfer te forceren door Niklas Moisander een mooi voorstel voor te schotelen.

Moisander staat nog twee jaar onder contract bij AZ en moet derhalve een transfersom opbrengen. Beide clubs hebben tot op heden geen akkoord bereikt. “Ik heb inmiddels een goed gesprek gehad met Niklas”, vertelt Verbeek aan Voetbal International. “Hij vertelde dat er op dit moment geen belangstelling van buitenlandse clubs is.”

“Ik vind het ook logisch dat Ajax en PSV hem graag zouden willen hebben. Maar 
als vraag en aanbod te ver uit elkaar liggen, komt het simpelweg niet rond”, stelt de oefenmeester resoluut. “Ajax draait het om. Ze maken Niklas geil met een vorstelijk aanbod en willen dan pas met AZ onderhandelen. Nee, wij zullen eerst in beeld moeten komen. Anders heeft het verder geen zin en is het vooral vervelend voor de speler.”

“PSV probeerde hem vorig jaar op een vergelijkbare manier te strikken. Nu denken ze zelfs dat Niklas goedkoper is geworden, omdat hij weer een jaar verder is. Wij vinden juist dat hij, na een goed seizoen, duurder is geworden. PSV heeft zelf de norm bepaald door te veel te betalen voor Kevin Strootman en Dries Mertens. En dan vinden ze het raar dat wij Niklas niet zomaar laten gaan… We moeten bijna geld meebrengen”, besluit Verbeek. Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    17 mei 2012 at 20:50

    Verbeek je hebt helemaal gelijk…. Laten ze de hik krijgen of goed gaan betalen. Psv en ajax doen alsof ze god zijn van de eredivisie. Ik ga me steeds meer ergeren aan die kl…..tt clubs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *