Wildschut en Armenteros te duur voor AZ: ‘Wij gaan dit niet betalen’

By
Updated: mei 17, 2012

Gertjan Verbeek verwacht niet veel activiteiten van AZ op de transfermarkt. De Alkmaarders hebben belangstelling voor Yanic Wildschut van VVV-Venlo en Samuel Armenteros van Heracles Almelo, maar de clubs vragen de hoofdprijs voor de twee aanvallers. AZ is niet bereid om de gewenste bedragen op tafel te leggen: “Dat kunnen we ook niet”, zegt Verbeek.

AZ is op zoek naar een nieuwe linkerspits, omdat Brett Holman naar Aston Villa gaat en Fernando Lewis zwaar geblesseerd is geraakt. In gesprek met Voetbal International bevestigt Verbeek dat Wildschut hoog op de verlanglijst staat: “Maar VVV-Venlo is een paar keer succesvol geweest met transfers, dus die club vraagt de hoofdprijs”, weet de coach. “Tweeënhalf miljoen is ons te gortig. Dan hadden we hem een jaar geleden maar voor 200.000 euro moeten ophalen bij FC Zwolle.”

Armenteros geldt als een alternatief, maar ook hij is op dit moment te duur voor AZ: “Bij Heracles kon je nog weleens winkelen met drie of vier ton, nu vragen ze twee miljoen voor Samuel Armenteros en een godsvermogen voor Everton”, baalt Verbeek. “Ze mogen dat doen, hoor. Maar wij gaan het niet betalen. Dat kunnen we ook niet.”

9 Comments

 1. Mike

  17 mei 2012 at 11:23

  Deze bedrag zijn toch niet normaal meer of wij verkopen ze te goed koop of hun veelste duur. Beide denk ik maar deze bedrag zijn echt veelste gek 1 Miljoen voor beide is een mooie bedrag maar dit.

  Ben bang dat het Verbeek word dan maar is deze jonge er klaar voor om van top JL naar top eredivisie te gaan ben bang van niet deze jonge moet je rustig brengen

 2. De echte supporter

  17 mei 2012 at 11:26

  Mee eens maar het kan ook een spel zijn. We moeten gewoon afwachten wat az gaat doen. Ze hebben de laatste jaren dat prima gedaan dus zullen ze dat nu ook wel doen, neem ik aan. Ik begrijp alleen niet dat ze het niet kunnen betalen. Ze hebben toch ook spelers verkocht. En de salariskosten van holman en pulsen zijn ze ook kwijt. Maar goed we kunnen niet in de keuken kijken.

  • Mike

   17 mei 2012 at 11:31

   Ik denk dat ze dit wel kunnen betalen maar ze willen het rustig aan doen en beginnen met wat van deze spelers aan trekken voor een laag bedrag.

 3. Bradje

  17 mei 2012 at 12:22

  IK zeg het hier nóg maar eens: kijk eens of de Leeuw van de Graafschap wil naar alkmaar komen. Door de degradatie kan hij voor een laag bedrag uit Doetinchem vertrekken.

 4. Geert

  17 mei 2012 at 14:36

  “Tweeënhalf miljoen is ons te gortig. Dan hadden we hem een jaar geleden maar voor 200.000 euro moeten ophalen bij FC Zwolle.”

  Misschien hadden we dan iets beter moeten scouten en hem inderdaad vorig jaar voor 2 ton op moeten halen! En Armenteros of Everton hadden we vorig jaar ook wel kunnen halen…

 5. KeesK

  17 mei 2012 at 14:44

  Ik voorspel de komst van Danny Verbeek en dat hij, onderhanden genomen door Gertjan Verbeek, een revelatie wordt, groter dan Yanic Wildschut.

  Als je toch zo nodig bij Heracles moet winkelen haal dan Lerin Duarte op.

  “Gertjan Verbeek verwacht niet veel activiteiten van AZ op de transfermarkt.” eigen talent brengen of wordt het tegen de verwachting in wel druk? Ik gok op het laatste.

 6. Bradje

  22 mei 2012 at 17:45

  Grrrrr, de Leeuw naar Groningen

  • Jeroen

   22 mei 2012 at 18:51

   Ja dat is wel zonde.. waarschijnlijk ook nog voor heel weinig. Zal Verbeek dan toch echt gaan komen? of is dit een spel van AZ zodat Wildschut misschien een transfer gaat forceren?

 7. Geert

  23 mei 2012 at 09:07

  Ik zie liever jonge talenten komen zoals Verbeek en Wildschut in plaats van De Leeuw. Dus ben hier niet verdrietig om..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *