‘Ajax achter de schermen bezig met Moisander en Poulsen’

By
Updated: mei 16, 2012

Ajax heeft nog altijd interesse in Niklas Moisander en Simon Poulsen. Het was geruime tijd stil rondom het AZ-duo, maar Voetbal International weet te melden dat achter de schermen de gesprekken gewoon doorgaan. De Amsterdammers gaan verder in gesprek met beide zaakwaarnemers.

De kersverse landskampioen wil de selectie voor het nieuwe seizoen zo snel mogelijk rond hebben. Naast de twee verdedigers van de Alkmaarders is de interesse in Luciano Narsingh eveneens concreet. De buitenspeler van SC Heerenveen heeft zelf wel oren naar een terugkeer naar de club waar hij in de jeugdopleiding speelde.

Moisonder is nog geen topprioriteit bij Ajax. De Fins-international zal pas worden binnengehaald als bekend is dat Jan Vertonghen definitief vertrokken is. De Belg is in gesprek met het Engelse Tottenham Hotspur. Bron: Voetbalcentraal.nl

11 Comments

 1. Jeroen

  16 mei 2012 at 20:47

  Het zal ook niet….. ieder jaar pikken ze toch weer een speler bij ons vandaan. AZ zal Moisander vast in de aanbieding doen voor ajax om een goede werkrelatie te behouden.. bla bla bla bla bla…

 2. AZFanatic

  16 mei 2012 at 20:56

  AZ moet ze poot is stijf gaan houden en geen spelers meer laten gaan naar de grote ploegen uit Nederland. Hoofdprijs blijven vragen. Poulsen kunnen ze niet veel aan doen die is transfervrij, maar bij Moisander poot stijf houden.

 3. De echte supporter

  16 mei 2012 at 21:03

  Moisander verkopen tegen een mooie prijs en weg ermee…. Kom jongens het is een kaarteneter. We hebben viergever en de rest. Ik denk dat het vertrek van moisander wel op te vangen valt….. Beter verkopen naar 020 dan transfer vrij ernaar toe

 4. iPjotr

  16 mei 2012 at 21:44

  Voor alle “over the top spelers ” heeft AZ plaats bij hun satalietclubje 020..

 5. gerard

  17 mei 2012 at 09:59

  Goed bezig die jongens van 020. Dat is wat anders dan ieder jaar hier weer te horen wie er weer gaat vertrekken of weg wil.
  Dit heeft AZ overigens geheel aan zich zelf te danken want ze hadden met deze groep spelers blijf ik zeggen gewoon op hun sloffen kampioen moeten worden.
  Nu hoor je ineens talenten als Viergever en Maher praten over een stapje hoger terwijl nog niet zo lang geleden die zelfde spelers zeiden’hoezo een stapje hoger in Nederland?’

  • Mike

   17 mei 2012 at 11:25

   Viergever heb ik dat nooit horen zeggen waar heb je dat vandaan ?

   Ik vind dat een Moisander en Martens de enigst zijn in de basis die zulke dingen mogen roepen die hebben al langer gepresteerd maar een Maher, Viergever en Elm zijn eigenlijk dit jaar pas doorgebroken. Dan moet je toch kijken of je dat volgend jaar weer kan.

 6. gerard

  17 mei 2012 at 10:03

  Overigens clubjes als VVV en Heracles vragen de hoofdprijs voor hun spelers daar moet AZ nu eens een voorbeeld aannemen. Spelers die het gehele seizoen meestrijden voor de prijzen zowel nationaal als internationaal en ook nog de smaakmakers zijn in onze eredivisie kunnen natuurlijk niet maar een beetje meer opleveren wan dan doe je iets niet goed en ben je eens slecht handelshuis!

 7. Peejee

  17 mei 2012 at 11:28

  Moisander gaat en Lam volgt ‘m op. Geregeld! Het is toch elk jaar hetzelde gesodemieter met vertrekkende spelers en zal nooit veranderen. Wen er maar aan!
  ( p.s. ik kan het niet)

  • Jeroen

   17 mei 2012 at 12:52

   Ik kan er ook niet aan wennen… Kijk dat je Sigthorsson verkoopt voor 5 miljoen terwijl hij nog maar een contract heeft voor een jaar is best goed, maar alle andere transfers zijn gewoon te laag. Zo kan je ook nooit mee blijven doen bovenin. Je ziet namelijk dat andere clubs dat w vragen

   • De echte supporter

    17 mei 2012 at 12:57

    Je kan als club vragen, maar dat zegt niet dat je het krijgt. Laten we ons ook niet gek maken door allerlei berichten van andere clubs.

 8. urdal

  18 mei 2012 at 23:36

  Az is altijd slecht geweest in handelen. Neem het verschil tussen de prijs van wernbloom en musa van VVV. Heb je aan wernbloom toch meer, maar voor veel minder verkocht. Moisandertje voor de hoofdprijs en anders niet. Mag wel lager, maar niet aan clubs in Nederland. Met de rest van de clubs in nederland afspreken dat als 020 komt, allemaal de hoofdprijs vragen. AZ, ga eens leren handelen. Ook goed voor onze eigen portemonnee. We zijn nu gezond en hoeven niet zo nodig meer te verkopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *