Wandelgangen nieuws: Maher naar ajax, AZ wil Asare en Kovacic

By
Updated: mei 15, 2012

Het AS meldt dat Ajax een poging heeft gedaan om het eredivisietalent van het jaar te contracteren, Adam Maher. Maher heeft aan vele jeugddagen meegedaan bij Ajax, maar werd telkens te licht bevonden. AZ vraagt naar verluidt 8 miljoen. Het eerste bod is afgewezen. Als alternatief voor de AZ speler geldt Kovacic. Het aanstormende kroatische talent van Dinamo Zagreb waar naar verluidt ook FC Twente interesse in heeft, staat in de belangstelling van vele clubs.

AZ heeft interesse in de middenvelder van FC Utrecht. AZ wil Asare hebben voor op de plek van Martens of ingeval van vertrek Adam Maher. Het is nog niet duidelijk wat Utrecht er zelf mee gaat doen

Dit nieuws zijn geruchten dus je moet het met een korreltje zout nemen.

Bron: http://www.transferboulevard.nl/eredivisie/az

8 Comments

 1. iPjotr

  15 mei 2012 at 17:14

  Verkoop naar ons satelietclubje……AZ,.zet je sportieve doelen maar in de koelkast!
  Vrije val is ingezet ( spookbeeld na 80-81 komt weer terug)
  JAMMER!

  • Jeroen

   15 mei 2012 at 17:21

   Hier word je toch niet goed van… Die idioten uit Amsterdam willen bijna elke speler van ons overnemen. Laten we hopen dat maher goed gaat nadenken voordat hij ook naar die slangenkuil vertrekt. Kansloos dit!! Ik eis van AZ dat ze hun poot stijf houden en niet toegeven. Maher kan je makkelijk nog 2 jaar hier bij AZ houden

 2. Mike

  15 mei 2012 at 17:40

  Ik geloof dit ook nog wel want als Maher weer hoort dat hij ook wel naar een Nederlands club te wil Zie dit http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=165349.

  Maar dat van Mateo Kovačić geloof ik niet als Dinamo Zagreb CL speelt. en dat van Asare geloof ik ook wel want dat zou een goeie vervanger zijn voor Martens

 3. Mozes

  15 mei 2012 at 18:43

  Lijkt me erg sterk dat ze voor Maher 8 miljoen vragen terwijl het je grootste talent is en nog een 3 jarig contract heeft.

  Lijkt me nog sterker omdat Ajax al reeds 4 of zelfs 5 aanvallende middenvelders hebben lopen.

  Maher speelt gewoon volgend jaar bij AZ en het jaar daarop zelfs ook.

  Asare aantrekken is het domste wat je kan doen! Je hebt nog Falkenburg en Messaoud rondlopen. Vooral de laatstgenoemde zou een kans moeten krijgen en zijn contract dient verlengt te worden.

  Las ik het nou goed dat hij topscorer van jong AZ is? Of is dat uiteindelijk van Kessel?

 4. maarten

  15 mei 2012 at 21:38

  Minimaal 20 miljoen als Ajax aanklopt, maar liever helemaal niet.

  Waar heeft die Maher last van joh, krijgt ook ineens sterallures. Hoop dat Stewart en Gerbrands nu eens hun poot stijf willen houden, we zijn bijna gezond dus hoeven niet meer perse te verkopen.

 5. Geert

  16 mei 2012 at 12:18

  Maher naar ajax? Dat zou echt heel kut zijn! Ik mag toch hopen dat Stewart dit tegen gaat houden. Een vertrek van Maher misschien niet, maar als hij gaat dan moet hij wel naar het buitenland en niet naar een (directe) concurrent! En zeker niet voor een kleine 8 miljoen euro… En Asare aantrekken? ehhh… Wacht eerst maar eens of Martens wel echt vertrekt. En wie er nog meer vertrekken. Als Maher en Elm blijven, dan is het niet nodig om een nieuwe middenvelder aan te trekken. Falkenburg of Messaoud kunnen dat gat makkelijk opvullen. Ze kunnen beter iemand aantrekken “voor de toekomst”

 6. hAnZ

  16 mei 2012 at 12:54

  Het is voorlopig nog een gerucht. Hopelijk blijft het daarbij.
  Ik begin echt te twijfelen aan het intellectuele vermogen van voetballers hoor.
  Waarom willen die gasten toch alleen maar naar die club in 020? Voor het geld is het enige argument wat ik zou kunnen bedenken.
  Misschien moeten die spelers eens nagaan wat er van hun voorgangers terecht is gekomen die naar 020 verhuisden. Ze mogen op de bank spelen of in het beloften.

 7. vvdne

  16 mei 2012 at 13:17

  We zien het wel, Rond de transferperiodes zijn er altijd een hoop geruchten en een groot deel blijkt niet waar te zijn. Maar ik hoop dat Maher nog even blijft. En als hij gaat hoop ik dat hij naar het buitenland gaat voor heel veeeel geld. Ajax wil altijd iedereen kopen, dus neem het met een korreltje zout. In Amsteldorp hebben ze genoeg spelers voor het middenveld, dus waarom zouden ze gigantische bedragen gaan uitgeven als het niet echt nodig is?
  Wat betreft AZ. Hoop dat Messaoud veel speelminuten gaat krijgen komend seizoen. Zo kan hij zich mooi verder ontwikkelen en in 2013/2014 in de basis komen. Uiteindelijk gaat het nooit lukken om ons middenveld te behouden dus we moeten voldoende aanwas hebben. Dus een paar mooie jeugdspelers erbij kan geen kwaad. Zeker als elk jong talent na een goed seizoen bij AZ weer weggekocht wordt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *