PSV geeft komst Moisander alweer op: ‘AZ vraagt de hoofdprijs’

By
Updated: mei 15, 2012

PSV lijkt alweer te zijn afgehaakt in de strijd om Niklas Moisander. Gertjan Verbeek liet vorige week weten dat de Eindhovenaren zich opnieuw hadden gemeld bij AZ, maar dat het bod te laag was. PSV gaat nu maar om tafel met Wilfred Bouma, die een aflopend contract heeft. Voor zijn positie was Moisander in beeld: “Maar zij vragen de hoofdprijs”, zegt Marcel Brands in het Algemeen Dagblad.

Ook in De Telegraaf zinspeelt Brands erop dat PSV een streep heeft gehaald door de naam van Moisander. Volgens de technisch directeur is de selectie na de komst van Dick Advocaat als nieuwe hoofdtrainer en Mark van Bommel als nieuwe leider op het middenveld bijna rond. “Misschien nog één speler. Nee, niet Niklas Moisander. Luciano Narsingh? Daar heb ik niets over te zeggen”, zegt Brands.

PSV is naar verluidt niet alleen op zoek naar een extra vleugelaanvaller, maar ook naar een nieuwe rechtsback. Stanislav Manolev staat open voor een vertrek en PSV is bereid om mee te werken. Ronnie Stam van Wigan Athletic is een kandidaat om de Bulgaar op te volgen: de voormalig speler van FC Twente moet 3,5 miljoen euro gaan kosten.

Bron: Voetbalzone.nl

One Comment

  1. Jeroen

    15 mei 2012 at 13:07

    Zo hoort het ook!!! Het moet eens over zijn met onze spelers in de aanbieding te gooien. Moisander is aanvoerder van een topclub dus daar moet je gewoom voor betalen. Zo niet dan zoek je het maar uit!!! Zou even mooi zijn zeg…… PSV verkoopt spelers wel voor de hoofdprijs en wij mogen dat niet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *