Roma meldt zich bij AZ voor Altidore

By
Updated: mei 14, 2012

Thomas DiBenedetto wil AS Roma versterken en ziet graag landgenoten naar zijn club komen. De Amerikaanse clubeigenaar van de Italiaanse subtopper overweegt daarom om aan te kloppen bij AZ, om te informeren naar de beschikbaarheid van Jozy Altidore. De 22-jarige aanvaller maakte in het afgelopen seizoen vijftien doelpunten in de Eredivisie en wordt door Roma gezien als een mogelijke aanwinst.

Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. Mike

  14 mei 2012 at 20:59

  Hopelijk blijft hij ik zie wel iets in deze jonge. Ik denk dat hij volgend jaar er 20 Kan maken in de eredivisie. hij is sterk heeft een goed schot alleen moet beter de bal aan nemen want dat is wel een min punt van hem hij laat te veel de bal van ze voet af springen. Hij moet ze beter voor krijgen van de buiten spelers want onze buiten spelers hebben bijna nooit is een goeie voorzet geven op zijn hoofd of voet.

 2. De echte supporter

  14 mei 2012 at 21:33

  Ik sta verbaasd….. Altidore moet gewoon blijven. Vnd hem prima in de spits, balvast en veel beter aanspeelbaar dan benschop.

 3. KeesK

  15 mei 2012 at 06:55

  Verbeek heeft Altidore weer teruggebracht als scorende spits en ik denk dat hij daarom weinig interesse heeft in een vertrek wetende wat het ernstige gevolg is als hij verkast en faalt (wat niet aan hem hoeft te liggen).
  Ik vermoed dat AZ weinig aan een transfer overhoudt gezien de vorige club van Altidore nog een flinke vinger in de pap heeft (vult o.a. zijn salaris aan) en een deel van transfersom zal vangen.
  En in zijn laatste interview op EredivisieLive zegt hij ook dat hij wil blijven.
  Mijn conclusie: leuk dat Roma aanbod maar Altidore blijft.
  Is ’t beste voor AZ en Altidore zelf.

 4. Peejee

  15 mei 2012 at 12:09

  Ik moet toegeven dat hij het de laatste tijd stukken beter heeft gedaan. Maar hij zal m.i. nooit een meerwaarde worden in het positiespel. Daarvoor ontbreekt de technische vaardigheid bij Jozy. Hij blijft te veel tijd nodig hebben voor een actie, wat zeer veel balverlies en ergenis opleverde afgelopen seizoen.

 5. Jeroen

  15 mei 2012 at 13:12

  Jozy mag wat mij betreft blijven. Hij is sterk en kan daarom prima dienen als aanspeelpunt. Daarnaast weet hij zo nu en dan ook nog het net te vinden ;-). Laat hem nog maar even een jaartje hier spelen. Daarna verwacht ik dat Boymans klaar is om de rol definitief over te nemen. Benschop verkopen en kijken of we een jeugdspeler kunnen laten doorstromen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *