Elm: ‘Allerminst zeker dat ik deze zomer al wegga’

By
Updated: mei 13, 2012

De belangstelling voor Rasmus Elm neemt toe, maar voorlopig zal de middenvelder van AZ nog geen knopen doorhakken. “Tegen alle clubs heb ik gezegd: Ik wil wachten tot na het EK.”
Elm wordt in Engeland in verband gebracht met Liverpool en Newcastle United, terwijl eerder de naam van Manchester United al viel. “Ik hoop in elk geval nog één stap in mijn carrière te maken, maar het is nog allerminst zeker dat ik deze zomer al wegga”, zegt de Zweed in Voetbal International. “Ik voel me goed bij AZ.”

De middenvelder verbaast zich over alle geruchten. “Grappig hoe dat werkt. Iedereen wil altijd alles maar weten voordat er daadwerkelijk iets gebeurt. Op radio en tv praten ze ook elke dag over de storm die morgen zou kunnen opsteken… Het is interessant waar zoiets begint. Zweedse journalisten belden me over Liverpool en zeiden: ‘Ook al klopt het niet, wij nemen dit verhaal gewoon over’. Ik ken de waarheid.”

Met zekerheid kan al wel gezegd worden dat Elm (24) niet voor geld of glamour zal kiezen. “De aandacht in andere landen zal groter zijn, zeker. Juist daarom moet je ook dicht bij jezelf blijven. En er zijn nog steeds genoeg clubs waar dat nog steeds werkt. Manchester United is een bolwerk, maar spelers als Michael Carrick en Paul Scholes kom je zelden in de media tegen. Zij hebben de crazy things toch ook niet nodig?” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *