Pellè: “Ik hoop dat 2009 mijn jaar gaat worden”

By
Updated: december 29, 2008
Pellè:

Pellè bezorgde AZ gisteren niet alleen de wintertitel, maar scoorde dit seizoen ook zijn eerste doelpunt. Dit geeft hem zelfvertrouwen. Ook al is scoren voor hem niet het belangrijkste.

“Ik heb de eerste seizoenshelft speciaal op deze mijlpaal gewacht met scoren. Maar zonder grappen, vaak was ik ongelukkig in de afronding. Ik heb een aantal keer de paal en lat geraakt, dat doelpunt kwam echter maar niet. Nu was ik wel gelukkig in de afronding. Maar dat scoren telt voor mij niet zo heel zwaar. Die vijf assists die ik achter mijn naam heb staan zijn misschien wel net zo belangrijk,” aldus de Italiaanse spits van AZ.

“Dit geeft mij wel veel zelfvertrouwen. Na een langr tijd voel ik me lichamelijk ook heel sterk. Daardoor train ik scherp en dat werkt weer door in de wedstrijden. Nu ga ik eerst lekker naar mijn familie in Italië. Daar deel ik de cadeautjes uit die ik met Kerstmis niet heb kunnen geven. In het volgende jaar keer ik met een goed gevoel terug naar Alkmaar: ik hoop dat 2009 mijn jaar gaat worden.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *