Poulsen overweegt aanbieding van Ajax

By
Updated: mei 10, 2012

Poulsen is serieus aan het nadenken om komend seizoen voor Ajax te gaan spelen. De verdediger heeft vorige week zijn laatste duel voor AZ gespeeld en kan nu transfervrij worden overgenomen.

In Amsterdam ligt er een contract klaar voor twee seizoenen. Ajax hoeft door de transfervrije status maar enkele tonnen te betalen en Poulsen is hierdoor een zeer goedkope oplossing.

6 Comments

 1. Peejee

  10 mei 2012 at 09:10

  Ik krijg een dubbel gevoel bij de intenties van Simon Poulsenen. Aan de ene kant roept hij dat hij naar een andere competitie wilt om andere culturen op te snuiven e.d.. Maar dan komt 020 de hoek omzeilen en is er een andere mening. Ach ja.. waar maken we ons druk om het is overal hetzelfde “money talks and bullshit walks”!

 2. Jeroen

  10 mei 2012 at 11:11

  Voetballers zijn hetzeflde als die gasten uit de politiek. Ze zeggen A maar doen B… Ik snap niet wat Poulsen aan het doen is. Aan de andere kant… Ajax is inderdaad wel een andere cultuur. Een slangenkuil waar veel oud AZ-ers niet zijn geslaagd. Zal mij benieuwen of hij de eerste gaat worden die wel gaat slagen daar.

 3. Mozes

  10 mei 2012 at 13:02

  Blijkbaar heeft Simon de clubs niet voor het uitkiezen en dat is merkwaardig. Het is veruit de beste linksback van Nederland en ik durf te zeggen misschien wel een van de betere in Europa. Het is niet meer dan logisch dat Ajax hem erbij wilt hebben.

  Ik zie Poulsen niet slagen bij een team waar ook echte buitenspelers lopen. Als Aisatti blijft en daar links buiten gaat spelen dan is het ideaal want dan kan SImon er telkens overheen. Als de Boerrigter fit is zal Poulsen minder of bijna niet op kunnen komen en dat is nou de kracht van Simon.

  Off:

  Reden dat Ajax continu bij ons komt shoppen en niet bij PSV, Twente en Feyenoord lijkt mij nu wel duidelijk. We zijn een soort vooropleiding geworden voor Ajax. Het wordt met de jaren alleen maar erger en ik hoop dat de directie nu in gaat zien dat je niet de top 4 elk jaar je beste spelers moet geven.

  Afgelopen jaren hebben ze bijna in elke transferwindow wel een AZ speler aangetrokken om er misselijk van te worden.

  • rucarni

   10 mei 2012 at 17:49

   ben het met je eens op bijna alle punten maar ………….

   Het is veruit de beste linksback van Nederland en ik durf te zeggen misschien wel een van de betere in Europa… ????????

   nee dat vindt ik bij lange na niet …. maar ieder zijn mening

   • Mike

    10 mei 2012 at 19:41

    opkomend is het denk ik wel een van de best backs van de wereld maar verdedigend zeker niet 😉 Maar dit zou wel balen zijn hoor weer iemand die judas wilt spelen en waar de club toch altijd hard voor hebben gezongen en als voor heeft gegeven en dan geeft hij zo een mes in je rug.

 4. KeesK

  10 mei 2012 at 15:00

  Misschien speelt hij het slim. Als hij een contract van Ajax overweegt heeft hij wat om mee te onderhandelen mochten andere clubs geïnteresseerd zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *