‘VVV-Venlo verlangt 2.5 miljoen euro voor Wildschut’

By
Updated: mei 9, 2012

AZ Technisch Directeur Stewart heeft al meerdere keren Wildschut bekeken en ziet in deze speler de perfecte vervanger voor Brett Holman. Een overstap lijkt niet vanzelfsprekend want meerdere clubs hebben inmiddels al een bod uitgebracht. VVV zou al een bod van Groningen en Standaard Luik van tafel hebben geveegd. Het blijft natuurlijk de vraag of AZ 2.5 miljoen euro wil betalen voor een dergelijke speler

 “We hebben twee aanbiedingen gekregen voor Wildschut die we beide geweigerd hebben”, laat VVV-directeur Hans Soentjes weten aan de krant.

Ook een eerste bod van FC Groningen vond geen gehoor in Venlo. De twintigjarige Wildschut beleefde een prima debuutseizoen in de Eredivisie. Naast FC Groningen en Standard Luik worden meerdere clubs uit de Eredivisie in verband gebracht met de oud-jeugdspeler van Ajax. Wildschut zou zo’n 2,5 miljoen euro kosten.

15 Comments

 1. Jeroen

  9 mei 2012 at 10:35

  Ik denk niet dat AZ zoveel geld gaat betalen voor Wildschut. We hebben Beerens ook overgenomen voor een miljoen. Dus zeer waarschijnlijk zal AZ naar een alternatief gaan kijken.

 2. gerard

  9 mei 2012 at 15:27

  1,6 miljoen met tevens Benschop in een deal aangeboden.

  • Jeroen

   9 mei 2012 at 16:17

   Waar heb je dat gelezen, of is dat een suggestie van jou kant?

 3. wilwaa

  9 mei 2012 at 19:24

  2,5 miljoen is natuurlijk te veel. Ondanks dat ik VVV wel een mooie club vind hoop ik nu dat VVV degradeert via de play-offs, in dit geval wilt Wildschut weg en zal de vraagprijs flink zakken. Goed voor AZ dus want zou hem er graag bij hebben

 4. Max

  10 mei 2012 at 08:21

  Az moet niet zo centen kakken , goede voetballer is dit kan geen reden bedenken waarom 2.5 teveel is we hebben nu ook gen schulden meer

 5. Max

  10 mei 2012 at 08:27

  Ik zie het volgend jaar het liefst zo :
  Wildschut. Altidore / armenteros Beerens / cabral

  Maher

  Duarte
  Van Ginkel

  Wijnaldum. Lam/ Marcellis. Viergever. Marcellis/ johannsson

  Esteban À.B

  En hier ga ik ervan uit dat elm vertrekt en moisander en Beerens en Martens .
  Hoop zowieso dat moisander Beerens Martens en Bens hop worden verkocht .
  Elm zie ik het liefst nog een jaartje

  • Mozes

   10 mei 2012 at 13:12

   Van Ginkel? Cabral? Beerens verkopen?

   Jij bent niet helemaal lekker volgens mij. Denk je echt dat wij als AZ een speler van Vitesse kunnen aantrekken? Sterker nog een speler van Vitesse met nog een contract tot 2015?

   Dromen kan altijd maar beetje realisme is wel op ze plek. Elm speelt nog een EK en heeft al aanbiedingen op zak dus die gaat echt niet bijtekenen. Als we 10 miljoen kunnen krijgen zoals er gezegd wordt dan moet je hem laten gaan.

   Elm transfervrij laten gaan vlgend jaar is absoluut geen optie.

 6. Max

  10 mei 2012 at 13:52

  vriend , Beerens heeft een goede wedstrijd gespeeld dat was ze invalbeurt tegen NEC daarna niet meer opgevallen. Van Ginkel zouden wij in mijn ogen zeker kunnen aantrekken! cabral hoeft niet persé, maar ik denk dat hij wel haalbaar zou zijn voor AZ.

  Max denk om je taal gebruik.

  • Mozes

   10 mei 2012 at 15:37

   1 wedstrijd? Ik ben geen Beerens fan maar overdrijven is ook een vak blijkt maar eens. Roy heeft zelfs heel goed gespeeld in de eerste helft van het seizoen en werd daardoor geselecteerd voor Oranje trainingskamp.

   Dat hij niet constant is mag je hem best verwijten maar volgens mij heeft Cabral een veel slechter seizoen gedraait dan beerens? Als er iemand niet constant is geweest dan is hij dat wel.

   Als het aan jou ligt halen we ook Huntelaar, Sneijder en misschien Alves en verkopen we Marcellis. Van Ginkel heeft een contract tot 2015 en is een Vitesse jeugdspeler die zich in de basis heeft gespeeld. Denk je nou echt dat AZ hem meer salaris kan betalen dan Vitesse? of dat AZ zijn transferbedrag kan ophoesten? Vitesse kan alles vragen wat ze willen vanwege zijn langdurige contract.

   • Mozes

    10 mei 2012 at 15:43

    Dat zou hetzelfde zijn als AZ van de zomer Maher verkoopt aan Heerenveen. Die kans acht ik zo nihil maar volgens jou moet dat haalbaar zijn voor Heerenveen haha

    • Jeroen

     10 mei 2012 at 15:51

     Nou moet ik wel zeggen dat Maher naar Heerenveen vreemder klinkt dan Van Ginkel naar AZ. Ondanks de geldschieter in Arnhem denk ik wel dat AZ nog steeds hoger staat aangeschreven.

     • Mozes

      10 mei 2012 at 18:37

      De vergelijking met de spelers had ik niet beter kunnen maken als ik het zelf mag zeggen. V Ginkel en Maher hebben meer overeenkomsten dan verschillen. Heerenveen en AZ hebben ongeveer hetzelfde budget en salarishuis. Qua stadion en supportersgroep is Heerenveen zelfs groter maar beide hebben dezelfde ambitie. Europa in en het liefst zonder playoffs.

      Als Vitesse nu ook nog is jaarlijks Europees gaat spelen dan zie ik niet in waarom spelers Alkmaar boven Arnhem zouden verkiezen. Salaris ligt daar vast hoger met die geldschieter en de ambitie is duidelijker….kampioen worden.

      Het streepje wat wij NOG op hun voor hebben is de kampioenschappen en de bekers.

 7. Mike

  10 mei 2012 at 19:37

  Dit vind ik ook te gek voor hem 2,5 Miljoen is hij niet waard hij is maar iets van 1 Miljoen waard voor AZ als Beerens al 1,6 Miljoen kosten. Van Ginkel is zeker geen slecht speler maar hij is te duur Salaris en het transfer bedrag omdat hij net heeft verlengt. Cabral is niet te doen die wilt geld zien en heeft een slecht mentaliteit maar hij kan soms wel geweldig voetballen. en voor Duarte is het nog te vroeg maar ik zou hem best bij AZ willen zien maar dan volgend jaar.

  Dit zijn voor mijn echt droom aankoop voor AZ:
  Nuytinck voor Moisander
  Buttnar voor Poulsen
  Hendriksen voor Elm
  Celik / Wildschut voor Holman
  Alleen zal dit moeilijk worden want ze zullen niet goed koop zijn maar je kan wel weer goed meedoen om het kampioenschap !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *