Boymans denkt nog niet aan vertrek

By
Updated: mei 7, 2012

Boymans kwam vorig jaar over van VVV-Venlo, maar heeft nog weinig speelminuten gehad bij AZ. De spits was in eerste instantie langdurig uitgeschakeld door een blessure en moest hierdoor Altidore en Benschop voor zich dulden. Ondanks afgelopen seizoen en de concrete  interesse van ADO denkt de spits nog niet aan een vertrek.

“Mijn insteek is dat ik bij AZ wil blijven. Pas wanneer AZ zegt dat er voor mij geen perspectief is, dan ga ik. Ik wil volgend seizoen voetballen”, zegt Boymans, die ondanks zijn weinige speelminuten spreekt van een leerzaam jaar in Alkmaar. “Het is zeker leerzaam gebleken, het is zeker geen weggegooid jaar.”

“Voor het eerst in mijn nog korte carrière kreeg ik dit seizoen te maken met het feit dat ik niet speelde. Ik heb ook pech gehad”, doelt Boymans op een enkelblessure, die hem langdurig langs de kant hield. “Maar ook op het moment dat ik fit was kwam ik niet aan spelen toe.”

4 Comments

 1. Jeroen

  7 mei 2012 at 13:34

  Snap eigenlijk niet waarom AZ hem alweer zou willen laten vertrekken. Armenteros of Boymans? Dan denkt ik dat Boymans meer potentie heeft als spits. Wat vinden jullie?

 2. maarten

  7 mei 2012 at 14:29

  Ik denk dat Boymans gewoon nog een jaar moet blijven en als hij dan nog steeds te slecht is dan mag hij weg.

 3. Mike

  7 mei 2012 at 14:38

  Armentros is wel een goeie voetballer maar geen goeie spits en Boymans wel dus ik zou Boymans houden en Benschop verkopen omdat hij dezelfde type speler is als Altidore en Altidore is gewoon beter dan Benschop.

  Toch ook weer lullig na Messaoud nu ook Lewis zo snel geblesseerd hopelijk valt het mee voor die jonge.
  En trouwens VVV Wilt 2,5 miljoen voor Wildschut niet een beetje duur wat bedragen vragen ze daar in Venlo

 4. De echte supporter

  7 mei 2012 at 18:21

  Ben het me mike eens. Benschop weg en boymans behouden. Wildschut goede speler, maar de vraagprijs vind ik veel te hoog…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *