Viergever en Maher opgeroepen voor eerste EK-selectie

By
Updated: mei 7, 2012

Viergever en Maher zijn door Bert van Marwijk opgeroepen voor de eerste trainingsstage van Oranje, op 14 en 15 mei in Hoenderloo. Voor 17 mei zal deze groep teruggebracht worden tot ongeveer 27 spelers.

Volgens Van Marwijk is de trainingsstage vooral bedoeld om spelers eens wat beter te kunnen bekijken. “Wij hebben binnen de technische staf intensief overlegd om tot een zo evenwichtig mogelijke samenstelling van de groep te komen”, zei hij. “Je hebt immers in deze fase van de voorbereiding nog te maken met de Nederlandse play-offs, de buitenlandse competities en bekerfinales, alsmede de eindstrijd van de Champions League. Bovendien zijn er nog spelers aan het terugkomen van blessures. Mede daarom heb ik enkele talentvolle voetballers die we al langer volgden, voor deze tweedaagse trainingsstage opgeroepen; een mooie gelegenheid om deze spelers van dichtbij mee te maken.”

De volledige lijst vind je hierrrr

4 Comments

 1. Jeroen

  7 mei 2012 at 13:33

  Leuk en meer dan terecht voor beide spelers. Laten we hopen dat in ieder geval 1 van de 2 bij de definitieve selectie van Oranje komt. Dat zou ook een bevestiging zijn dat we erg god bezig zijn geweest dit seizoen.

 2. Mike

  7 mei 2012 at 14:25

  Viergever is zeker terecht en ik vind ook dat hij mee moet naar het EK voor Maher is het nog te vroeg en is het een stuk moeilijker want op het middenveld in Nederland zijn er veel goeie jongens en dat is over de verdediging niet te zeggen

 3. gerard

  8 mei 2012 at 10:34

  Weet niet of het voor Maher te vroeg komt als je hem afzet tegen spelers als Wijnaldum en Strootman (beide ook Oranje) heeft Maher beduidend meer impact laten zien.

 4. wilwaa

  9 mei 2012 at 19:22

  Leuk voor beide spelers als ze mee zouden gaan naar het EK, maar zou er geen problemen mee hebben als ze niet gaan. Kunnen ze uitrusten met een lange vakantie voor het nieuwe seizoen !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *