James Holland in de wachtkamer gezet door AZ

By
Updated: december 25, 2008
James Holland in de wachtkamer gezet door AZ

AZ had de Australische middenvelder James Holland een week op stage en daarna zou hij eventueel in aanmerking komen voor een contract. Toch moet James nog even geduld hebben want AZ geeft hem pas na kerst uitsluitsel.

Ondertussen is hij alweer terug in Australië. Half december was de 19-jarige jeugd international vertrokken met de wetenschap dat een contract binnen handbereik was. “Het is voor tachtig procent rond, zo is me verteld,” aldus James vlak voordat hij vertrok richting Alkmaar.

Ondanks een pijnlijke hiel heeft James volgens zijn zaakwaarnemer een sterke indruk achtergelaten. “Ze wisten wie hij was, maar wilden hem in levende lijve zien om zijn mentaliteit in te schatten.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *