‘Newcastle United wil Rasmus Elm voor EK aantrekken’

By
Updated: mei 4, 2012

Newcastle United wil haast maken met het aantrekken van AZ-middenvelder Rasmus Elm. De Engelse Premier League-club is volgens de Engelse media van plan om de Zweed voor het Europees kampioenschap van 2012 aan te trekken, om andere clubs te slim af te zijn.

Mirror Football meldt dat Newcastle-manager Alex Pardew afgelopen weekeinde in Nederland was om Elm in levende lijve te zien spelen tegen Feyenoord. Hij had echter pech, want Elm speelde niet mee vanwege de bevalling van zijn partner. Elm, wiens waarde wordt geschat op tien miljoen euro, staat ook in de belangstelling van Liverpool.

De vraagprijs is voor Newcastle geen probleem. Pardew heeft van de clubleiding te horen gekregen dat hij een fors bedrag mag uitgeven aan nieuwe spelers. Elm zou de eerste aankoop moeten worden. Bron: Soccernews.nl

One Comment

  1. Peejee

    4 mei 2012 at 13:21

    Liverpool, New Castle of toch AZ? Indien het eerste, vrees ik voor de ranglijstpositie volgend seizoen. Het middelste geloof ik niet in. Indien het laatste, dan strijden we weer mee om de bovenste plekken komend seizoen. Elm is niet1 op 1 te vervangen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *