AZ verspeelt wederom dure punten: 1-1

By
Updated: mei 2, 2012

AZ heeft uit bij NEC wederom slechte zaken gedaan. In Nijmegen kwam AZ niet verder dan een gelijkspel en staat nu dus vijfde in de competitie.

Later meer

9 Comments

 1. Jeroen

  2 mei 2012 at 22:04

  grrrrrrrrrrrrrrrrrr….

  Ik zie overigens verschillende berichten. Zijn we bij deze stand nu wel of niet geplaatst voor EL? EredivisieLive zei dat doordat PSV al een ticket heeft (vanwege de beker), dat AZ hierdoor ook nu geplaatst is. Klopt dat?

  • Mike

   2 mei 2012 at 23:21

   ja klopt als PSV niet 2e word dan krijgt de nummer 5 ook een plek voor EL maar als PSV wel 2e word gaat die ticket naar de Heracles.
   Dus hopen dat Feyenoord wint van Heerenveen en wij van Groningen winnen dan doen we mee met de EL en anders via play-offs

 2. De echte supporter

  2 mei 2012 at 22:16

  Dat hoorde ik ook. Het is toch wel te hopen dat we die ticket hebben of moet alles n weggegeven worden?

 3. rucarni

  3 mei 2012 at 09:10

  Vinden jullie nou dat az dat verdiend dan ???????.
  coriceer me als ik ongelijk heb hoor ,,maar waar is de techniek van het elftal gebleven ?? het makkelijk rond spelen het een keer aanraken ??????????
  weet niet of het de hand van verbeek is ,,maar az ramt de bal naar voren en rennen er dan gauw achter aan om te bal weer terug te veroveren sorry maar ik vindt het de laatste 5 wedstijden nergens meer op lijken en vindt persoonlijk dat je dan helemaal niet thuis hoord in de e.l. het is op het moment een drama.

  • Mike

   3 mei 2012 at 21:48

   Vind jij dan dat Heracles het verdiend ? Verliest dik van Ajax en Feyenoord wat heeft dat te zoeken in de EL als dat gebeurt gaat Nederland weer veel punten inleveren

   • rucarni

    3 mei 2012 at 23:08

    nee mike heracles heeft zeker niks te zoeken daar maar op dit moment az ook niet wij verloren zelfs van hun….

 4. gerard

  3 mei 2012 at 14:15

  De 5e plek wellicht alsnog deelnemen aan de playoffs:

  Wat gaat Heereveen doen tegen Feijenoord?
  PSV bij winst bij Exelsior betekent of Heereveen of AZ op de 5e plaats eindigd.
  Heereveen 33-64
  AZ 33-62

  Bij winst AZ tegen Groningen en gelijkspel Heereveen tegen Feijenoord gaat AZ Heereveen op doelsaldo voorbij.
  Deze vijfde plek geeft recht op directe toelating tot het tweede Europese bekertoernooi, mits PSV niet als tweede eindigt. In dat geval gaat het Europa League-ticket immers naar verliezend bekerfinalist Heracles Almelo en dient de nummer vijf alsnog deel te nemen aan de play-offs. Dus wat gaat Heereveen doen als ze behoorlijke tegenstand krijgen dan lijkt het me dat ze Feijenoord gewoon laten winnen inplaats van tegen een gelijkspel aan te lopen. Daar is zowel AZ als Heereveen bijgebaat!

 5. KeesK

  3 mei 2012 at 14:40

  Lekker weer zo’n plumpudding einde…
  Ik zou niet verbaasd zijn als ze nog klop gaan krijgen in de laatste wedstrijd.
  Groeten vanaf een berg in zuid Europa.

 6. Kars

  4 mei 2012 at 23:09

  Ik probeer (is moeilijk) toch positief terug te kijken op het seizoen. De grootste teleurstelling is dat het een tijd zo goed ging. Vorig seizoen stonden we op grote afstand van de top 3 waardoor de verwachtingen toch lager waren.

  Als je meeneemt dat de afgelopen jaren toch een curator een grote invloed heeft gehad op het budget en de transfers dan mogen we AZ ook prijzen voor het beleid. We draaien afgelopen jaren aardig mee en een transfer als die van Wernbloom dit seizoen zal zonder curator minder dringend zijn. Het wordt alleen wel reuze spannend wat er gaat terug komen voor de spelers die allemaal vertrekken na dit seizoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *