Juventus zal spoedig bod uitbrengen op Martens

By
Updated: december 23, 2008
Juventus doet in winterstop een bod op Maarten Martens

De Zeeuw is niet bang dat de AZ formatie uit elkaar zal gaan vallen tijdens de winterstop. Toch lijkt het erop dat dit juist wel gaat gebeuren als we de aanhoudende transfer-geruchten moeten geloven.

Nu staat Maarten Martens in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus. Volgens de Italiaanse media is Martens al een aantal keer gescout, en zal de huidige nummer 2 uit de Serie A in het nieuwe jaar een bod uitbrengen op de AZ middenvelder.

Juventus is al enige tijd opzoek naar een middenvelder, zo deed de Oude Dame ook al een poging om Schweinsteiger naar Turijn te halen, en ook Mascherona stond hoog op het lijstje. Het is Juventus uiteindelijk niet gelukt om deze heren aan te trekken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *