‘Liverpool zet in op dubbelslag Elm – De Jong’

By
Updated: april 30, 2012

Liverpool is van plan de Eredivisie van twee aansprekende spelers te beroven. De club wil een bod gaan uitbrengen op Rasmus Elm (AZ) en Luuk de Jong (FC Twente).

Liverpool zou de twee Eredivisie-spelers de afgelopen weken scherp in de gaten hebben gehouden. Volgens de Daily Mail zijn The Reds van plan in de zomer een bod uit te brengen op het tweetal.

Voor De Jong zou Liverpool vijftien miljoen euro willen betalen, terwijl manager Kenny Dalglish voor Elm tien miljoen overheeft. Er zijn echter meer clubs met belangstelling voor het makkelijk scorende tweetal. FC Twente hing al een prijskaartje van vijftien miljoen aan zijn spits.

De Jong verklaarde al tegenover VoetbalPrimeur niet bezig te zijn met een vertrek bij FC Twente, hoewel zijn naam met veel clubs in verband wordt gebracht.

Bron± Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Mike

  30 april 2012 at 12:12

  10 Miljoen meteen doen !!!!!!!!!!
  AZ moet dan wel een waardige vervanger hallen en dat word moeilijk als je altijd te laat bent voor je eerste keuze.

 2. gerard

  30 april 2012 at 16:52

  Ik mag dan aannemen dat de Jong een beduidend langer contract heeft lopen bij Twente anders kan ik het niet verklaren?
  Feijenoord begint overigens al te denken aan de miljoenen die C.L deelname met zich mee zal brengen, erg wrang als je bedenkt dat wij die miljoenen voor het oprapen hadden!

 3. Geert

  1 mei 2012 at 10:42

  De Jong is een spits, die brengen sowieso meer op dan middenvelders. Dus ik vind dit niet gek. Elm heeft nog maar een contract tot medio 2013 geloof ik, dus 10 miljoen voor een 1 jarig contract is HEEL veel geld.

 4. Jeroen

  1 mei 2012 at 21:38

  10 miljoen is zeker een hoop geld. Als dat waar is dan direct verkopen. Elm is een zeer goede speler, maar hij heeft de afgelopen weken ook laten zien een zwakke schakel te zijn. Als hij niet in vorm is dan zie je dat ons middenveld overlopen wordt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *