‘AZ bekijkt VVV-speler Wildschut’

By
Updated: april 29, 2012

De belangstelling voor Yanic Wildschut blijft maar toenemen. Zaterdag meldde Earnest Stewart, technisch directeur van AZ, zich in Venlo om de aanvaller van VVV te bekijken. Dat meldt Eredivisie Live.

Wildschut is dit seizoen de absolute smaakmaker bij VVV-Venlo. De Limburgers namen hem afgelopen zomer voor een schijntje over van FC Zwolle, waar hij zelfs niet zeker was van een basisplaats. In de Eredivisie is de aanvaller uitgegroeid tot één van de meest begeerde spelers.

AZ is de nieuwste club met belangstelling voor Wildschut. De Alkmaarders zijn op zoek naar een vervanger voor Brett Holman, die na dit seizoen transfervrij overstapt naar Aston Villa. Wildschut is één van de kandidaten, gezien de aanwezigheid van Stewart bij de wedstrijd tussen VVV en ADO Den Haag.

Overigens is AZ zeker niet de enige club met belangstelling voor Wildschut. Ook FC Twente, sc Heerenveen, FC Groningen en Leeds United zitten regelmatig op de tribune om de verrichtingen van de vleugelspits in de gaten te houden. Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  29 april 2012 at 10:30

  Snel schakelen en overnemen! Ik heb hem gisteren weer zien spelen en hij zou echt van grote waarde voor AZ zijn.

 2. AZFanatic

  29 april 2012 at 11:26

  Snel toeslaan. Word een grote. Kan alleen maar beter worden.

 3. De echte supporter

  29 april 2012 at 17:22

  Hij is mij al langer opgevallen. Kijken of nze TD snel kan schakelen. Ben benieuwd

 4. rucarni

  30 april 2012 at 10:38

  jongens de kop zegt al genoeg { AZ bekijkt VVV-speler Wildschut’} kijken hebben we niks aan we moeten eens toeslaan op deze markt anders vissen we steeds achter het net zoals normaal.

 5. rucarni

  30 april 2012 at 11:11

  zat net te kijken bij http://www.voetbalprimeur en wildschut wil zodra hij de kans krijgt naar 020 dussssss az laat deze speler graag meteen vallen…. weer zn eikel als moisander.

  • Mike

   30 april 2012 at 11:59

   vind ik ook wij nemen hem straks over maar naar twee jaar gaat hij weer snel naar de onze rivaal en dat is voor ons dan het bedankje dus ik zou hem maar niet kopen ga maar lekker naar 020 op de bank zitten met hun 150 Spelers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *