‘CSKA heeft interesse in succescoach Verbeek’

By
Updated: april 29, 2012

AZ dreigt trainer Gertjan Verbeek na dit seizoen kwijt te raken. De Alkmaarders kennen een uitmuntend seizoen getuige de huidige tweede plaats in de competitie en het bereiken van de kwartfinale in de Europa League. De 49-jarige Verbeek telt zijn zegeningen en is volgens Sports al in gesprek met het Russische CSKA Moskou.

De legerclub is geen onbekende handelspartner voor AZ. In de winter kocht de nummer vier van de Premjer Liga de Zweedse middenvelder Pontus Wernbloom en men was ook geïnteresseerd in Rasmus Elm en Maarten Martens. De top van CSKA is onder de indruk van de fitheid en het combinatievoetbal van de Eredivisionist en maakt daarom jacht op de inspirator van het succes: Verbeek.

De onderhandelingen met ‘drilmeester’ Verbeek, zoals de Deventenaar wordt omschreven, bevinden zich volgens het medium in een oriënterende fase. Verbeek staat nog tot medio 2015 onder contract in de Zaanstreek. De coach was eerder werkzaam bij Heracles Almelo, Feyenoord en sc Heerenveen. CSKA zoekt een opvolger voor Leonid Slutsky: de Russische Mourinho zit sinds oktober 2009 in het zadel bij CSKA, maar won alleen de beker in het vorige seizoen. CSKA neemt na dit seizoen waarschijnlijk afscheid van hem. Bron: Voetbalzone.nl

2 Comments

 1. Jeroen

  29 april 2012 at 10:28

  Ik mag toch hopen dat hij bij AZ blijft…. Natuurlijk snap ik de interesse wel, maar ik ga er toch stiekem wel vanuit dat hij kiest voor een langer verblijf bij AZ. Aan de andere kant kunnen wij simpelweg niet op tegen een miljoenensalaris wat hij daar zeker zal krijgen.

 2. rucarni

  30 april 2012 at 10:41

  leuk voor verbeek maar deze houden we toch hopelijk vast.
  tenzij we een top trainer terug kunnen krijgen ……van gaal b.v. anders jammer …..maar 2015 is nog een lange tijd en hij heeft niet voor niks bijgetekend.
  misschien hebben we hier eens op tijd gereageerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *