Poulsen gevleid door interesse Ajax

By
Updated: april 26, 2012

Simon Poulsen staat in de belangstelling van Ajax. De Deense verdediger van AZ kan aan het einde van het seizoen transfervrij de overstap naar Amsterdam maken, het buitenland lonkt echter ook.

“Het is een enorme erkenning op het moment dat Ajax zegt je te volgen. Frank de Boer is niet zomaar iemand, dus ik ben er natuurlijk echt trots op dat hij mij volgt. Ajax is een grote club in de voetbalwereld, maar er is nog niets concreet. Ik ben er dus nog vrij rustig onder”, zegt de linkervleugelverdediger tegenover BT.

Diverse Europese clubs hebben inmiddels geïnformeerd bij zaakwaarnemer Ivan Marko Benes, weet ook Poulsen. “Het is geweldig dat een club als Ajax achter mij aanzit, maar aan de andere kant heb ik ook het verlangen om mezelf te testen in een andere competitie. Ik hoop speeltijd te krijgen tijdens het EK en daar een goede indruk achter te laten, ik denk dat het juiste aanbod dan op tafel komt.”

“Maar komt er voor het EK echt een goed aanbod, dan kijk ik daar natuurlijk serieus naar”, sluit Poulsen af. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  26 april 2012 at 19:31

  Waarom zijn spelers altijd gevleid door interesse vanuit Amsterdam?? Zo bijzonder is die club toch niet?

  Het zal toch niet gebeuren dat Poulsen straks toch kiest voor ajax. Hij kan op zijn leeftijd beter nog even flink cashen in Engeland.

 2. rucarni

  26 april 2012 at 20:19

  ach ja ……… elke keer valt het me weer tegen dat spelers zo geilen op dat klote 020 snap er werkelijk helemaal niks van.
  voor mij is 020 nog minder dan stront….beetje speler had gezecht …….no deal

  • NHN

   27 april 2012 at 13:53

   Hier ben ik het roerend mee eens. Als je AZ en zijn supporters respecteerd zeg je gewoon:no way, ik ga naar het buitenland.

 3. KeesK

  27 april 2012 at 12:48

  Het is de merknaam Ajax die nu eenmaal wat gevestigder is dan AZ en door de langere historie die toch elke keer weer zulke opmerkingen losmaakt. Maar als je morgen wordt gezegd dat de personeelsafdeling van Philips je misschien wil contracteren zeg je ook niet gelijk wat een k.u.t.-bedrijf maar hou je tactisch je opties open en zeg je iets aardigs.

  Prima tandenborstel die ik gebruik van ze, ben ik toch gelijk niet een PSV fan door?
  Poulsen droomt van een andere competitie en ik hoop en denk dat hij een passende club vindt, maar hij wil toch ook zijn bankrekening op peil houden en misschien moet dat in het uiterste geval in 020. Voor dat hij gaat moet hij wel even met El Hamdaoui bellen om te leren hoe dat precies werkt daar…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *