Luijckx: "Ik moet ervoor zorgen dat hij me er in laat staan"

By
Updated: december 21, 2008
Luijckx:

Kees Luijckx ziet eindelijk meer perspectief bij AZ. Vorige week mocht hij al invallen tegen Feyenoord, en afgelopen weekend een basisplaats tegen FC Utrecht. Dat smaakt naar meer.

“Ik krijg nu de kans om het te laten zien. Jaliens is straks weer fit en het is aan mij om het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken. Ik moet ervoor zorgen dat hij me er in laat staan,” aldus Luijckx.

Tegenover Sportweek liet de jonge verdediger ook weten realistisch te zijn. Binnenkort gaat hij met AZ om de tafel voor een informatief gesprek. “We moeten kijken hoe dat gesprek gaat lopen, daar kan ik nu nog weinig over zeggen. Het is duidelijk dat ik wil spelen. Ik ben in elk geval blij met deze speelminuten”, aldus Luijckx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *