Ajax coach De Boer: ‘Het lijkt me logisch dat we ook aan Poulsen denken’

By
Updated: april 25, 2012

Poulsen staat in de belangstelling van Ajax. De Deense linksback heeft een aflopende verbintenis met AZ en kans is uiterst miniem dat hij een nieuw contract ondertekent. Poulsen trok eerder dit seizoen eveneens de aandacht van een aantal clubs uit de Engelse Premier League.

“Het lijkt me logisch dat we ook aan Poulsen denken“, zegt Ajax-trainer Frank de Boer in gesprek met het ANP. “Daley Blind doet het nu heel goed als linksback en Dico Koppers heeft er ook al gespeeld, maar Nicolai Boilesen heeft ook volgend seizoen waarschijnlijk nog niet in de inhoud om 34 duels te voetballen.” Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. Mike

  25 april 2012 at 15:40

  Wie wilt ajax niet. dan kan je beter op zoeken dan mensen die ze niet willen.
  Rare club waar blijft het beleid van de nummer 14 ? deze club koopt en koopt en haalt uit elke jeugd in Nederland spelers op maar wie breekt er daar van door ik gok op misschien in 1 speler van de 30.

  Poulsen gaat ook echt niet naar ajax denk dat hij zijn club niet pijn wilt doen en hij wou alleen naar het buitenland. Poulsen is een andere verhaal als Moisander 😉

 2. Jeroen

  25 april 2012 at 19:24

  De Boer denkt aan alles en iedereen. Begint nu toch wel een aardig kansloos verhaal te worden daar in 020-land. Ik heb het afgelopen jaar nog nooit zo vaak gehoord dat ze op de jeugd gingen concentreren. Nou….. dat is te merken.

  Toch denk ik dat Poulsen voor 020 gaat kiezen als er geen andere clubs komen. Het is toch wel verdacht stil rondom deze speler. Je zou toch verwachten dat clubs al contracten aanbieden nu hij gratis de deur uit kan lopen.

 3. gerard

  25 april 2012 at 20:09

  Tuurlijk, ze denken ook aan Moisander, Viergever en dus Poulsen..bijna de gehele AZ defensie!

 4. De echte supporter

  25 april 2012 at 20:24

  020 denkt aan iedereen. Ze gaan zeker volgend jaar met meerdere team meedoen, want wie laa je nu spelen….. Ik zou als voetaller nooit voor 020 kiezen, wan dan kies je voor de bank en voor het einde van je individuele ontwikkeling. Koop de concurrentie leeg, want dan kan je kampioen worden. Dat is zeker de nieuwe slogan an 020.

 5. rucarni

  26 april 2012 at 11:59

  ja snap die spelers ook niet hoor als ze 020 horen worden ze ge.. terwijl ze kiezen voor een bank plaats en zoals DE ECHTE SUPORTER zegt je ontwikkeling staat meteen stil, maar als een clun je een oor heeft aangenaaid door jeugd weg te halen bij je club terwijl je daar een afspraak over heb gemaakt,,dan ga je toch alles proberen om je spelers niet naar zn kut club te laten gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *