Martens wil eventueel komende transferperiode al vertrekken bij AZ

By
Updated: april 24, 2012

Maarten Martens is klaar bij AZ. De aanvallende middenvelder speelt al ontzettend veel seizoenen voor de Alkmaarse club en is opzoek naar een nieuwe uitdaging. “Mijn contract loopt tot de zomer van 2014 en ik heb al gezegd dat ik dat niet ga verlengen. Ik sta voor heel veel open, ook deze zomer al. Hoe langer ik bij AZ zit, des te sterker wordt het gevoel dat het tijd is voor iets nieuws”, stelt Martens in het magazine. “Ik weet dat het niet snel beter is dan hier bij AZ, maar ik wil best een andere taal of cultuur leren kennen. Ik kijk daarbij wel naar teams die om de bovenste plaatsen meespelen, want mijn kwaliteiten komen het best tot uiting bij een dominant voetballende ploeg.”

3 Comments

 1. Jeroen

  24 april 2012 at 23:09

  Logisch dat hij wil vertrekken. Hij speelt al 6 seizoen voor AZ dus op een gegeven moment kan ik begrijpen dat je graag nog voor een andere club uitkomt (lees extra centen verdienen). Ik las ook ergens dat hij best wel voor een andere club in NL kan spelen!! dat vind ik dan weer iets minder om te horen. Laat hem maar lekker naar het buitenland gaan en daar flink geld verdienen.

  Maak me alleen zorgen om volgend seizoen!! Hans stuurde me een Facebook berichtje dat hij wel vertrouwen heeft als hij naar Jong AZ kijkt. Ik hoop dat hij gelijk heeft en dat de vervangers er direct staan.

 2. De echte supporter

  25 april 2012 at 20:27

  Ik gun het Martens wel om een mooie transfer te krijgen en AZ een mooie afkoopsom omtvangen

 3. rucarni

  26 april 2012 at 12:00

  tja erg jammer maar verkoop hem goed en haal een goede terug …..maar zal wel weer een kansloze speler worden die niet zo duur is,,,,, bedankt alvast Stewart…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *