Feyenoord mist Guidetti en El Ahmadi tegen AZ

By
Updated: april 24, 2012

Aankomend weekend speelt AZ in De Kuip tegen Feyenoord in strijd om de tweede plaats van de Eredivisie. In dat duel kan trainer Ronald Koeman in ieder geval niet beschikken over El Ahmadi (schorsing) en topschutter Guidetti. Laatstgenoemde ondervindt te veel hinder van een zenuwontsteking en moet noodgedwongen vanaf de tribune de wedstrijd bekijken… wat jammer nou…

2 Comments

  1. Jeroen

    24 april 2012 at 23:07

    Dit is goed nieuws! Die Guidetti kan toch iets extra’s brengen. Dat geldt ook voor El Ahmadi. Ik denk wel dat dit onze kans om te winnen vergroot. Wat vinden jullie?

  2. Mike

    25 april 2012 at 15:44

    Ik denk het niet waarom de kansen vergroten als wij daar slecht spelen verliezen we toch en als we ons niveau hallen winnen we. Zo makkelijk is het met of zonder Guidetti als we spelen als normaal dan moet het makkelijk te doen zijn tegen Feyenoord

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *