Blessure Beerens nog onduidelijk: Scan moet duidelijkheid geven

By
Updated: april 23, 2012

Het is onzeker of Verbeek kan beschikken over zijn vleugelaanvaller Roy Beerens in het duel tegen Feyenoord. De speler raakte in het duel tegen VVV Venlo geblesseerd en werd vervangen door Johansson. Een scan moet meer duidelijkheid geven over de ernst van het kwetsuur.
“Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar het deed behoorlijk pijn”, zo laat hij weten tijdens een gesprek met NUsport. “De fysiotherapeut zegt dat het verder onderzocht moet worden. Waarschijnlijk via een scan, zodat er meer over te zeggen is.”

Vanaf de kant zag de tweevoudig international dat zijn ploeggenoten een broodnodige 2-1 zege boekten op de gasten uit Venlo. “Wij hebben wel betere wedstrijden gespeeld dit seizoen, maar de punten zijn nu het belangrijkste. Iedereen wil nu zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen, het maakt niet zoveel uit hoe.”

Komend weekeinde staat de topper om de tweede plaats tegen Feyenoord op het programma. Beerens hoopt erbij te zijn en zit vol vertrouwen. “Wij zijn dit hele seizoen al klaar voor iedereen. Dus ook voor Feyenoord. Het wordt een mooie en belangrijke pot.” Ondanks het belang van de wedstrijd, is de strijd ongeacht de uitslag nog niet beslist. “Want het verschil tussen ons zal daarna niet groter zijn dan drie punten, terwijl er dan nog twee speelronden te gaan zijn.” Bron: Soccernews.nl

4 Comments

 1. gerard

  23 april 2012 at 23:33

  Hopelijk kan AZ in zijn sterkste formatie (behalve Moisander) aan de slag bij Feijenoord. In Gudmundsson heb ik weinig vertrouwen en heeft me zelden behalve een paar leuke goals kunnen overtuigen. Beerens acties zijn dan wel niet altijd even effectief maar van die jongen gaat doorgaans veel dreiging uit waar spelers als Altidore, Martens, maher en Holman van kunnen profiteren.

  • Jeroen

   24 april 2012 at 17:18

   Speelt Moisander niet dan? Heeft hij weer te vaak een gele rakker gepakt?

   • KeesK

    24 april 2012 at 19:49

    Op een gegeven moment ben je bij elke nieuwe gele rakker de lul. Daarom was deze weer heel lullig opgelopen en zuur.

    • Jeroen

     24 april 2012 at 23:12

     Inderdaad wederom zuur en dom! Ik zag de overtreding die hij maakte en het was gewoon weer stom van hem. Als hij de top wil bereiken dan moet hij echt minder kaarten pakken. Ik erger me namelijk helemaal groen en geel als hij weer een domme overtreding maakt. Ben benieuwd of Verbeek daar iets mee doet.

     @KeesK: lekker aan het genieten in Griekenland?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *