Holman over Feyenoord: ‘Dat wordt een heerlijke wedstrijd’

By
Updated: april 23, 2012

AZ heeft zondagmiddag met 2-1 weten te winnen van VVV-Venlo. Brett Holman was na afloop content met de overwinning en verheugt zich op ontmoeting met Feyenoord, die volgende week op de rol staat.

“Of Ajax nog te achterhalen is voor ons? Ik verwacht niet dat zij het nog gaan weggeven met hun makkelijke programma”, aldus Holman op het digitale thuis van zijn werkgever. “Maar je weet maar nooit, er zijn dit seizoen gekke dingen gebeurd. We doen in ieder geval nog volop mee om de tweede plaats.”

“Als je naar de wedstrijd keek zag je vandaag (zondag, red.) niet het spel dat mensen van AZ gewend zijn. VVV was in goede doen en bij ons ging het moeizaam, dat was jammer”, vervolgt de middenvelder annex aanvaller. “Maar omdat we hebben gewonnen is het toch een geslaagde middag geworden.”

Voor de Alkmaarders staat zondag het uitduel met concurrent Feyenoord op het programma. “Dat wordt een heerlijke wedstrijd. Het wordt super belangrijk voor beide ploegen. Ik kijk er heel erg naar uit.” Bron: Soccernews.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  23 april 2012 at 18:57

  Als we iets willen halen bij Feyenoord dan moeten we beter spelen dan thuis tegen VVV. We waren achterin erg onrustig en slordig aan de bal. Dat kan je misschien permitteren tegen VVV, maar niet bij Feyenoord waar Guidetti straks weer in de spits staat.

 2. gerard

  23 april 2012 at 23:46

  Ach weet je, als die twee keer van Altidore niet tegen de paal maar in het netje waren gegaan in de eerste helft was het net zoals vorig jaar (waar volgens mij ook pas later in de wedstrijd de vele goals vielen) een walk-over geweest. Nu verloop zo’n wedstrijd geheel anders en neemt de onzekerheid toe zeker omdat het eind van de competitie nadert en men geen fouten meer kan permiteren.

 3. Jeroen

  24 april 2012 at 19:02

  Guidetti speelt niet tegen AZ… Dat is mooi meegenomen

 4. De echte supporter

  24 april 2012 at 19:55

  Ik kijk ook uit naar deze wedstrijd. Ik hoop dat we ons goed kunnen opladen en dan weer eens een mooie wedstrijd kunnen neerzetten. Laten we 010 maar eens lekker verslaan…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *