AZ boekt magere zege op VVV Venlo: 2-1

By
Updated: april 22, 2012

AZ heeft in de strijd om de tweede plaats geen averij opgelopen. In Alkmaar werd met 2-1 gewonnen van VVV-Venlo.

De eerste helft bleef zonder treffers, maar beide ploegen waren een paar keer dicht bij de 1-0. Maguire raakte namens VVV de paal en AZ-aanvaller Altidore overkwam dat zelfs twee keer.

Na de rust was het wel meteen raak. Met een laag schot zette Holman zijn ploeg op voorsprong. Een klein kwarterier later was het al weer gelijk; op aangeven van Wildschut tikte invaller Kruysen simpel binnen. AZ had echter het laatste woord. Een mooie krul van Elm werd nog van de lijn gehaald, maar niet veel later kopte Altidore ongehinderd raak.

5 Comments

 1. Jeroen

  22 april 2012 at 19:49

  Zooo het was best koud in het stadion. Dat kwam ook omdat het een saaie wedstrijd was met veel fouten over en weer. Elm zat totaal niet in de wedstrijd en kreeg de bal niet vaak bij een medespeler. Maher was uiteindelijk man of the match, maar die heb ik het hele duel amper gezien. Vond dat een beetje vreemd. Gelukkig zijn de drie punten wel in Alkmaar gebleven dus maken we nog kans op de 2de plek. Volgende week tegen Feyenoord. Dat gaat een mooi duel worden.

 2. De echte supporter

  22 april 2012 at 20:28

  De eerste helft was goed voetbal allee we maakte het weer eens niet af… Ja het was koud in het stadion, maar de tweede helft vond ik echt een drama…… Maar goed we hebben drie punten. Volgende week wordt het heel spannend..í

 3. rucarni

  23 april 2012 at 08:55

  jongens wat een drama wedstijd weer ongelooflijk gewoon poulsen deed bijna helemaal niks.. elm zat niet in de wedstrijd en marcellis werd gewoon gedold.
  kan er gewoon niet bij dat ze zo makkelijk spelen ,,er gaan er een paar weg en ze speelden ook zo van ,,wat boeit mij dit nog verder.
  VERBEEK GRIJP EENS IN JE HAD AL VEEL EERDER MOETEN WISSELEN.
  er zijn namelijk ook jongens die nog wel willen voetballen.

 4. KeesK

  23 april 2012 at 13:39

  Hallo fanvanAZ-ers, ik zit hier voor de lokale Griekse mobiele telefoonboer in prachtig zomerweer en als klant van ze heb ik de samenvatting via hun hot-spot kunnen bekijken. Ik wist al dat ze hadden gewonnen maar in de samenvatting zag het er nog wel oké uit en had er meer in gezeten. Gezien de overige uitslagen worstelt de hele top met het behalen van ruime overwinningen dus als de messen goed worden geslepen dan moet het volgende week tegen Feyenoord erop worden en niet eronder. Twee trainers die allebei wel worst willen maken van hun voormalige echec clubs dus de ploeg waar de meeste vlammen van af spatten verdient wat mij betreft de voorronde Champions League. Verbeek kan zich dan niet achter zijn ploeg verschuilen bij een eventueel Grieks drama. Die houthakkers uit Rotjeknor hebben goed geboerd maar het is tijd dat ze hun Waterloo vinden in de eigen Kuip.

  • Jeroen

   23 april 2012 at 19:04

   Lucky you 😉 hier over het algemeen regen….en…..regen…..

   Als we winnen in de Kuip dan houden wij de CL-ticket en speler we volgend seizoen de voorronde. Bij elk ander resultaat gaat een ander team met deze ticket aan de haal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *