‘Wildschut een serieuze optie voor AZ’

By
Updated: april 22, 2012

Vandaag heeft Wildschut kunnen laten zien dat hij veel potentie heeft als linksbuiten. De VVV-aanvaller was regelmatig gevaarlijk en Marcellis had het ontzettend moeilijk tegen hem. Verbeek en Moisander zien in hem dan ook de perfecte vervanger van Holman die na dit seizoen gaat vertrekken.

“Het is nog een ruwe diamant, maar heeft een zeer gevaarlijk wapen. Zijn snelheid en doelgerichtheid,” aldus Verbeek tegenover Eredivisie live. Aanvoerder van Moisander is het daar volkomen mee eens. “Ik zou hem halen als ik AZ was.”

15 Comments

 1. Jeroen

  22 april 2012 at 19:47

  Leuke speler. Is misschien al weer wat verder dan Verbeek van Den Bosch? Vraag mij alleen af of wij met Gudmundsson niet voldoende talent hebben. Die zie ik vanaf volgend seizoen wel een basisplaats krijgen. Wat jullie?

  • KeesK

   23 april 2012 at 13:45

   Je ziet aan Ajax dat je bijna nooit talent te veel kan hebben, je zult niet elk seizoen zo bijna ongeschonden doorkomen. Zie ook de prestaties van de Ajax A1 dit jaar bijvoorbeeld. Misschien dat er daar nog wat weg te kapen valt gezien de inkopen die Ajax van plan is te doen en er genoeg jonge talentvolle spelers zijn die niet aan de bak zullen komen. Dus wat mij betreft worden zowel Danny Verbeek als die Wildschut gehaald en wat er nog meer de boel kan komen versterken.

 2. De echte supporter

  22 april 2012 at 20:25

  Hij was mij al eerder opgevallen. Toevallig zei ik het voordat de wedstrijd begon, dat hij een mooie aankoop voor az zou zijn. Laat hem maar komen……

 3. gerard

  22 april 2012 at 20:44

  Met de Zeeuw eventueel weer terug als verdedigende middenvelder en Wildschut als linksbuiten hebben we een heel aardig elftal om de lijn die we dit seizoen hebben ingezet uit te bouwen!

  • Alcmaria

   22 april 2012 at 21:41

   De Zeeuw?

   Lijkt me niet dat we die judas moeten terughalen. Hij wordt niet voor niets tot op het bod uitgefloten en uitgescholden in Alkmaar.

 4. gerard

  22 april 2012 at 20:49

  Gudmundsson staat stil in zijn ontwikkeling en vraag me af of hij het niveau van AZ wel aan kan. Er is regelmatig kritiek op het spel van Holman maar duidelijk is wel dat Gudmundsson verreweg niet in zijn schaduw kan staan. Wildschut zie ik dan ook als een directe versterking;is snel, heeft een goede dribbel, van origine een spits dus weet de goal overduidelijk te vinden..

 5. Mike

  22 april 2012 at 21:26

  Ik denk wel dat Wildschut verder is dan Verbeek en ik vind hem eerlijk gezegd ook gewoon beter. Vond Wildschut altijd wel een goeie speler hij deed het al zo goed bij Zwolle. Maar dan word het een mooie strijd tussen hem en Gudmundsson want ik vind Gudmundsson ook een goeie speler

 6. Geert

  23 april 2012 at 08:17

  Wilschut zou een goede optie zijn voor AZ. Ik denk dat hij al verder is dan Gudmundsson. Beerens zou op die manier ook wat meer concurrentie krijgen, want die vind ik ook niet altijd even goed spelen….

 7. rucarni

  23 april 2012 at 08:50

  ben het met jullie eens goede voetballer maaaaar …………. jullie weten nu toch wel dat az altijd te laat is om goede spelers te halen …dus bij mijn is het nu eerst zien dan geloven ,,want ons aankoop beleid is een drama…..we wachten veel te lang af dus zie ik wildschut gewoon ergens anders heen gaan hoor.

 8. Geert

  23 april 2012 at 10:47

  Hij zal wel naar ajax of Twente gaan ja…

 9. Jeroen

  23 april 2012 at 18:55

  Kunnen we niet beter Assaidi overnemen van Heerenveen? Vandaag stond op voetbalprimeur.nl dat hij wil vertrekken. Hij ziet te weinig perspectief in de club. Ik denk dat als wij CL-ticket halen dat we dan een interessante optie voor hem zijn. Of zal hij veels te duur zijn voor AZ? In principe heeft hij nog maar een contract tot medio 2013.

 10. gerard

  23 april 2012 at 20:30

  Ajax heeft al Boerighter en is bezig met Narsingh, Twente heeft dit seizoen Verhoek overgenomen en heeft al Ola John kortom van de topclubs gezien het vertrek van Holman zou het voor Wildschut zeer aantrekkelijk zijn om voor een club als AZ te spelen. Groningen heeft zijn interesse al kenbaar gemaakt maar ik denk dat zo’n speler dolgraag in de Nederlandse top met een elftal als AZ zou willen spelen.
  Een speler als Assaidi is niet reeel om door welke Nederlandse club dan ook over te nemen omdat hij domweg ombetaalbaar is en wel naar het buitenland zal gaan.
  Maher mag, mocht Martens kiezen om voor het Russiche geld te gaan, wel weer zijn rol als aanvallende middenvelder oppikken want ik vond hem daar dominanter spelen dan dat Martens het momenteel doet. Geruchten dat de Zeeuw terug gehaald zou worden worden alleen maar versterkt en kan de rol als verdedigend middenvelder op zichh nemen. Ik denk dat we dan in zijn totaliteit niet veel minder zijn dan dit seizoen en we wederom een belangrijke speler zijn voor de bovenste plaatsen!

 11. rucarni

  24 april 2012 at 08:02

  ik heb het gisteren al gezegt he nu vandaag lees ik op vi dat ook heereveen achter hem aan zit pfffffffffffffffff

 12. Geert

  24 april 2012 at 09:17

  Heerenveen handelt vaak veel daadkrachtiger met dit soort spelers. Ook is de concurrentie daar minder als Narsing en Assaidi vertrekken. Kans wordt dan erg groot dat hij naar Heerenveen gaat..

  • Jeroen

   24 april 2012 at 17:17

   Misschien moeten wij eens eerder spelers vastleggen ipv traag reageren. Wij kunnen wel als enige club zeggen dat we pas na de competitie gaan zoeken naar versterkingen, maar dat werkt schijnbaar dus niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *