‘Ajax koopt zich helemaal suf en denkt ook aan Viergever’

By
Updated: april 20, 2012

We zijn zo blij om te zien dat Ajax zich compleet richt op de jeugd. Waar zou je tegenwoordig zijn zonder een jeugdopleiding waar ieder jaar goede spelers doorbreken. Het zou toch wat zijn dat je steeds bij de concurrent moet shoppen om je te versterken….. Ik hoop dat iedereen de sarcastische ondertoon lezen, want dit begint toch aardig kansloos te worden.

Op elfvoetbal.nl staat namelijk te lezen dat Ajax zich ook wil versterken met Viergever, Nuytinck, Narsingh en Assaidi, aldus ajax1.nl.

Gelukkig is er geen noodzaak meer om spelers van de hand te doen. Laten we dan ook hopen dat AZ de poot stijf houdt en niet ingaat op eventuele verzoekjes van onze buren. Het moet nou eens afgelopen zijn!

4 Comments

 1. Jeroen

  20 april 2012 at 09:27

  grrrrrrrrrrrrrrr kunnen ze nou eens ophouden… Dit begint een aardig kansloos verhaal te worden. Laat eens aan de wereld zien dat je richt op jeugd in plaats van overal maar alles vandaan te kopen. Dat is toch wat jullie pretenderen?

 2. Geert

  20 april 2012 at 11:17

  Dit is echt belachelijk! Ik hoop dat AZ helemaal NIETS aan ajax verkoopt. De andere clubs zouden dit ook niet moeten doen. Al is het maar omdat ajax het Gentleman agreement heeft verbroken…

 3. rucarni

  21 april 2012 at 12:43

  heel gewoon een goede afspraak maken met alle andere clubs … een BOYCOT NAAR AJAX MET VERKOOP VAN SPELERS. zo zie je maar het blijven K joden.

 4. Ajacied

  16 augustus 2012 at 16:23

  Woow ja Ajax koopt zich echt helemaal suf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *