Maher vindt uitschakeling beker het pijnlijkst

By
Updated: april 18, 2012

AZ had enkele mooie weken kunnen beleven, ware het niet dat de Alkmaarse formatie in elke competitie werd uitgeschakeld. De Europa League was tegen Valencia een kansloze missie, in de halve finale van de KNVB beker werd van Heracles Almelo verloren en de kansen op het kampioenschap lijken verkeken.

Volgens Adam Maher, middenvelder van AZ, is de uitschakeling in de beker het pijnlijkst. “Het was best vervelend om PSV tien dagen geleden de beker zo gemakkelijk te zien winnen. Als wij in De Kuip hadden gestaan, was het heel anders gelopen. Die halve finale tegen Heracles mag je nooit verliezen”, zegt Maher tegenover Voetbal International.

De jonge middenvelder heeft een verklaring voor de mindere periode van AZ. “Dat we een voorsprong niet uitbouwen. Daardoor laten we onze tegenstander weer in de wedstrijd komen”, besluit Maher. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  18 april 2012 at 12:06

  Ik ook… Dat was echt onnodig. Wij hadden gewoon in De Kuip moeten staan tegenover PSV. Denk dat wij dan uiteindelijk met de beker hadden gestaan. Dat was een mooie bekroning op het seizoen geworden. Nu staan we met lege handen ondanks dat we 27 weken op nummer 1 hebben gestaan.

 2. NHN

  18 april 2012 at 16:52

  Al doen bepaalde mensen er wel eens minderwaardig over,die beker blijft toch een mooie prijs. Nu heb je niks. En het was inderdaad zo onnodig. De kansen niet benut, en dan vliegen ze er aan de andere kant in. Resultaat was ook een waardeloze finale. Dat Heracles had helemaal niks te zoeken in de kuip. Maar zo hard kan voetbal helaas zijn…

 3. De echte supporter

  18 april 2012 at 18:38

  Ik baal ook dat we niet in de finale hebben gestaan. Maar ook van die wedstrijden tegen twente en psv, waarmee we de titel ook hebben weggegooid. Er zijn tijdens die wedstrijden ongelukkige wissels uitgeoerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *