Toekomst Luijckx een stuk rooskleuriger

By
Updated: december 17, 2008
Toekomst Luijckx een stuk rooskleuriger

Sinds de blessure van Moreno in de gewonnen uitwedstrijd tegen Feyenoord, ziet de toekomst van Kees Luijckx er bij AZ een stuk rooskleuriger uit.

Enkele weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Luijckx naar een nieuwe club kan uitkijken. Eind december heeft AZ een gesprek met hem en het lijkt erop dat Luijckx niet zal vertrekken in de winterstop. “De afspraak was dat kees weg mag als hij geen perspectief meer had. Door de blessure van Moreno kreeg hij zijn kans. We kijken het nog even aan. Ari was ook lang uit beeld, dus de situatie kan snel veranderen,” aldus technisch directeur Marcel Brands.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *