‘AZ wil De Zeeuw terughalen naar Nederland’

By
Updated: april 17, 2012

Spartak Moskou en Demy de Zeeuw. De samenwerking valt vooralsnog een beetje tegen. Volgens Life Sports is de 28-jarige middenvelder niet langer tevreden in Moskou en wil hij het liefst terugkeren naar Nederland, waar AZ interesse zou hebben.

Recentelijk werd bekend dat Spartak Moskou De Zeeuw, die afgelopen zomer voor zes miljoen euro overkwam van Ajax, komende zomer van de hand zou willen doen. De huidige nummer twee van de Premjer Liga is bereid om de uit beeld geraakte Oranje-international voor een bedrag van vijf miljoen euro van de hand te doen. De Zeeuw heeft in Rusland een contract tot medio 2014.
AZ zou volgens het Russische medium welwillend staan tegenover een terugkeer van De Zeeuw, die dit seizoen twee keer tot scoren kwam in dertien duels voor Spartak Moskou. De ex-middenvelder van onder meer Go Ahead Eagles speelde tussen 2005 en 2009 in Alkmaar. Met de Noord-Hollanders behaalde hij in 2009 het kampioenschap van de Eredivisie. Bron: Elfvoetbal.nl

9 Comments

 1. Jeroen

  17 april 2012 at 23:03

  Oef ik weet niet of we hier blij mee moeten zijn. Kunnen we ons niet beter op jonge spelers richten die we voor veel geld kunnen verkopen? Sinds De Zeeuw de overstap maakte naar Ajax is de relatie met de fans toch wel wat bekoelt. Wat vinden jullie?

 2. maarten

  18 april 2012 at 07:29

  Vind de Zeeuw nog niet echt oud, wel een man met wat ervaring natuurlijk, en hij heeft het bij AZ gewoon wel goed gedaan. Denk dat we volgend seizoen met veel jonge spelers gaan spelen, ervaren jongens als Poulsen, Holman, Moisander, en misschien elm of Martens zullen wel weggaan, en dan is iemand met wat ervaring niet gek.
  Alleen dat Ajax verhaal werd ik niet zo blij van, maar we zullen toch echt verder moeten en weet niet of AZ veel van dit soort voetballers kan aantrekken.

 3. Geert

  18 april 2012 at 08:36

  Ik ben het wel met Maarten eens. Opzich zou De Zeeuw wel een goede aanvulling zijn voor ons. Zeker bij een vertrek van Elm en Martens. Alleen ja, die overstap des tijds naar ajax… Lastig

 4. Derek

  18 april 2012 at 08:45

  De Zeeuw heeft een zure nasmaak achtergelaten na zijn vetrek naar 020, hier heeft hij bewezen geen warme gevoels over te houden aan AZ. van mij mag hij daar blijven, je moet immers ook aan de team spirit denken.

 5. NHN

  18 april 2012 at 09:13

  Volgens mij is dit bericht gebaseerd op onzin. AZ zal nooit in de buurt kunnen komen van die vraagprijs van 5 miljoen. Daarnaast is men bij AZ niet vergeten op wat voor een manier hij vertrok. Hij “kon het niet meer opbrengen” om voor AZ te spelen. Ook na zijn vertrek kon hij het niet nalaten AZ een trap na te geven in de media. De technische staf zit niet op zulke personen te wachten. Ten derde zal het publiek bij AZ nog steeds negatieve gevoelens hebben bij de Zeeuw. Als hij z’n kop laat zien wordt hij al uitgefloten. En als laatste, zal de zeeuw zelf ook geen interesse hebben in AZ. Hij zal alle commotie, en de manier waarop hij werd uitgejouwd in Alkmaar,niet vergeten zijn.
  Ikzelf vond de Zeeuw altijd een goede voetballer. Zijn persoonlijkheid even weggelaten, want het bleek een vervelende zeikerd te zijn.
  Volgens mij kan hij nog steeds wel degelijk goed voetballen, maar het is geen geen bikkelaar, en dat ontbeert AZ op dit moment.
  Kortom : laat de Zeeuw lekker zitten waar hij zit,bovendien ga ik er nog steeds vanuit dat dit hele verhaal omtrent vermeende interesse van AZ voor de Zeeuw flauwekul is.

  • Peejee

   18 april 2012 at 12:37

   Beste NHN, Het commentaar wat je levert daar ben ik het voor de volle 100% mee eens. Een voetballer die spuugt op de club en haar supporters waar hij groot is geworden komt nooit meer terug. En dat moet ook niemand willen. Doorgaan met de jeugd. En by the way, van interesse van Alkmaarse kant geloof ik ook niks van. Het is dus eigenlijk de discussie niet waard.

 6. Mike

  18 april 2012 at 10:48

  Lijkt mijn Onzin dit ten 1e hij is te oud en ten 2e dat bedrag zal AZ nooit kunnen betalen en salaris en ten 3e ik denk dat veel supporters er niet blij mee zal zijn.

  Mijn maakt het niet uit het is een goeie speler dus waarom niet ? Iedereen maakt fouten in zijn leven alleen mijn lijkt dit onlogisch zoals ik hier boven al aan geeft.
  en ik blijf er bij dat ze Markus Hendriksen moet kopen jonge en precies de zelfde voetballer als Elm alleen iets minder ervaren maar dat verwacht je niet van een jonge van 19 Jaar en Elm was hier voorheen ook niet zo rustig aan de bal.

 7. De echte supporter

  18 april 2012 at 18:35

  Ik denk ook dat het onzin is. Hij hoeft echt niet meer terug te komen. Hij die zijn nest heeft bevuild……

 8. gerard

  18 april 2012 at 20:24

  De Zeeuw was altijd bij AZ een fantastische speler en ook bij Ajax heeft hij het goed gedaan. Zou prima als verdedigende middenvelder bij AZ kunnen passen.
  Dat deze speler op een niet al te leuke manier is weggegaan moet je overheen kunnen stappen wil je je handhaven in de top!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *