Danny Verbeek en AZ in gesprek

By
Updated: april 17, 2012

AZ heeft belangstelling voor Danny Verbeek van FC Den Bosch. “Met AZ heb ik contact gehad”, bevestigt de aanvaller. “Eerst wil ik me op het belangrijke slot van de competitie richten. Daarna kijk ik wel wat er concreet wordt.”

In Den Bosch heeft Verbeek nog een eenjarig contract. “Dus heeft FC Den Bosch alle recht een transfersom te vragen. Ik hoef niet weg. Als ik ga, dan moet het de juiste stap zijn. Anders blijf ik liever nog een jaar hier.”

Linksbuiten naar mijn hart
Trainer Fons Groenendijk, die zelf aan het einde van het seizoen vertrekt, ziet Verbeek graag langer aanblijven. “Danny is een echte linksbuiten naar mijn hart, die altijd de bal wil hebben”, zegt de oefenmeester.

“Blijft hij in zichzelf investeren, dan dan voorzie ik een mooie toekomst. Naar AZ gaan? Dat is top van Nederland en daar zou hij moeten vechten voor zijn plek. Je kunt ook zeggen dat het misschien beter is eerst nog een jaar veel wedstrijden te spelen in de Jupiler League.”

Bron: Omroep Brabant

7 Comments

 1. Jeroen

  17 april 2012 at 23:02

  Ben benieuwd of hij dit seizoen al definitief de overstap gaat maken. Hij zal zich flink moeten bewijzen bij AZ voordat hij uberhaupt in de plannen voorkomt van Verbeek. Neem aan dat Gudmundsson eerste keus is/blijft?

 2. KeesK

  18 april 2012 at 07:51

  Hij moet de overstap maken en zich bewijzen in de voorbereiding van het seizoen 2012/2013. Ik heb er alle vertrouwen in dat het hem gaat lukken om speeltijd af te dwingen. Niet vergeten dat de positie dubbel bezet moet zijn. Met Danny Verbeek is AZ gegarandeerd van bruikbare voorzetten en een scorende spits.

 3. hAnZ

  18 april 2012 at 09:46

  Ik ken Danny niet echt, maar heb begrepen dat het een akelig snelle linksbuiten is. Kunnen we dus prima gebruiken na het vertrek van Poulsen. Zag ook net dat hij dit seizoen er al 8 heeft ingetrapt.

 4. Mike

  18 april 2012 at 10:51

  Ik denk wel dat hij stand in word voor Gudmundsson want Gudmundsson vind ik toch echt een goeie speler. Maar neemt niet weg dat dit geen rare keuze is een jonge Nederlands Jonge die nog veel moet leren maar wel veel potentie heeft om in het 1e te spelen.

  Je bent Welkom Verbeek !!!!!!!!

 5. gerard

  18 april 2012 at 20:19

  Er is altijd veel kritiek op Holman geweest maar zowel Gudmundsson als Danny Verbeek kunnen niet brengen wat Holman als linksbuiten heeft gebracht.
  Beide spelers acht ik niet in staat AZ meerwaarde te kunnen geven!

  • Mike

   18 april 2012 at 21:50

   Dan moet AZ is een keer haast maken en Celik kopen waar ze al interesse in hadden dat is wel echt een geweldig speler Alleen ging naar Glasgow Rangers maar dat kwam omdat AZ weer te veel afwacht maar is daar nu weer weg omdat het slecht gaat met Glasgow Rangers met de financiën

 6. Jeroen

  18 april 2012 at 22:06

  Celik mag wat mij betreft zeker komen. Ben alleem bang datvzijn salaris te hoog is voor AZ. Daarnaast vind ik het ook wel leuk dat we nu een Nederlander scouten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *