Topclubs in de rij voor Elm

By
Updated: april 17, 2012

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Rasmus Elm komend seizoen nog voor AZ speelt. Waar de Zweedse middenvelder dan wel gaat voetballen is nog de vraag, maar interesse is er vooral vanuit Italië en Engeland; Lazio, Udinese en Torino hebben het voorzien op de 24-jarige Elm, maar vanuit de Premier League zouden Manchester United, Liverpool en Tottenham Hotspur de Zweeds international nadrukkelijk volgen.

Wat denk jullie weer een leeg koop bij AZ door de goeie prestaties ?

Bron Voetbalzone.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  17 april 2012 at 14:13

  Tja dachten we dat vorig seizoen ook niet? Ik ben er niet meer zo bang voor. Elm vertrekt sowieso wel. Hij moet ook wel weg want hij heeft nog maar een contract voor een jaar. Anders loopt ook hij gratis de deur uit. Verwacht niet dat hij zijn contract gaat verlengen.

 2. Mike

  17 april 2012 at 14:17

  Ik gun Elm een mooie transfer en denk zeker dat hij er klaar voor is mijn voorkeur voor hem gaat naar Engeland. en denk ook wel dat hij bij alle clubs daar past alleen Chelsea niet. 10 Miljoen vragen en kijken wat je krijgt niet minder dan 7 Miljoen.

  Denk dat het toch weer een leeg koop word bij AZ omdat Poulsen, Holman, Elm en Moisander sowieso weg gaan. Ik denk dat je Elm niet kan houden of hij moet beteken maar dat gaat niet gebeuren. En dan hebben we Martens nog daar word ook aangetrokken bijna elke Russische club heeft in hem interesse en vast nog een paar andere clubs. dank dat er ook aan Maher gaat worden getrokken alleen ik denk niet dat hij weg gaat. en er gaan ook zeker nog clubs kommen voor Viergever als hij zo door gaat ben toch wel erg fan van hem geworden. en misschien gaat Klavan nog weg.

  de perfect vervangers voor AZ
  Markus Hendriksen vervanger voor Elm kost iets van 3 Miljoen euro
  Bram Nuytinck vervanger Moisander Kost denk ik ook 3 Miljoen euro
  Wildschut of Verbeek Vervanger voor Holman dan wel als 2e keuze achter Gudmundsson 1 Miljoen euro
  Poulsen Zou ik niet weten Jullie? denk maar in eigen Jeugd Wijnaldum of Klavan.
  Martens In eigen jeugd Falkeburg of Messaoud en dan een jonge jonge hallen Bijvoorbeeld Veton Berisha of Victor Claesson ongeveer 1 Miljoen
  dan verdien we ongeveer 17 Miljoen en geven we 8 Miljoen uit mooie winst toch ?
  En zo doen we mee om het kampioenschap

  Opstelling AZ volgend jaar dan hoop ik :
  ————————————Estaban———————————
  Johansson———-Nuytinck———Viergever——–Wijnaldum
  ———-Hendriksen———-Martens———-Maher————–
  ———Beerens—————Altidore————Gudmundsson

 3. urdal

  17 april 2012 at 16:00

  Als linksachter zou ik achter butner van vitesse aangaan. Gudmundson brengt het niet en kan naar mijn mening het niveau niet aan. In het centrum met reinen en viergever. Ortiz kan ons ook nog wel eens verassen op de plek van elm. Maher op de plek van martens (als martens weg gaat). en ik vind wildschut een goede vervanger van holman.

  —————————————–Esteban——————————————-
  Marcellis————Reinen——————–Viergever——————-Butner
  ————-Johanson————Maher———————-Ortiz——————-
  Beerens———————Altidore/Benschop———————-Wildschut

  • Jeroen

   17 april 2012 at 16:27

   Ik hoop dat Marcellis de plek overneemt van Reijnen en dat Johansson (onze nieuwe aanwinst) als rechtsback gaat fungeren. Wildschut ken ik niet, dus ik zou niet weten of dat een aanwinst is voor AZ.

   Net zoals Mike hoop ik op de komst van Hendriksen. Dat is een echte topper en zou Elm mooi kunnen overnemen. Laten we hopen dat deze speler ook al in het vizier is van het scoutingapparaat van AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *