AZ bevestigt: “Ajax heeft interesse kenbaar gemaakt in Moisander”

By
Updated: april 17, 2012

Ajax heeft zich inmiddels officieel gemeldt bij AZ voor de transfer van Moisander. Overigens heeft AZ geen haast en parkeert de vraag tot na de competitie.

“Ajax heeft de interesse kenbaar gemaakt bij ons. Maar ook niet meer dan dat. In deze cruciale fase zijn wij er nog niet mee bezig. Pas na afloop van de competitie gaan we ons buigen over transferzaken,” aldus Stewart tegenover VI.

AZ had bij PSV een vraagprijs van 5 miljoen euro neergelegd, dus zeer waarschijnlijk zal het dezelfde eisen stellen aan Ajax.

8 Comments

 1. Jeroen

  17 april 2012 at 10:25

  Kunnen ze niet beter de scouting van AZ overnemen? Toch wel leuk dat beleid van Cruijff wat zich moet richten op eigen jeugd.

 2. hAnZ

  17 april 2012 at 12:28

  He…??? Heeft Ajax een jeugdbeleid dan..?? Hebben ze toch helemaal niet nodig? Ze kopen gewoon de concurentie leeg en zetten ze dan op de tribune als een soort investering.
  Raar volk die amsteldorpertjes.
  @Jeroen; net dat berichtje gelezen over uitspraken van dhr. Moisander. Wat een draaikont zeg. Wat dat betreft past ie prima in het plaatje 020.
  Misschien als afscheidskado een prachtig AZ kussentje. Zal ie hard nodig hebben op de bank.
  Kan er wel van af als AZ 5 miljoen vangt voor Niklas.

 3. maarten

  17 april 2012 at 13:18

  Om te beginnen snap ik Ajax niet, hij moet minimaal 5 miljoen kosten, denk niet dat hij na Ajax nog een stap hoger kan.

  Snap Moisander niet, je kunt beter bij een ploeg op de bank zitten in het buitenland, kun je tenminste nog wat geld bij elkaar harken voor na je cariere,

  En snap AZ ook niet, NOOIT spelers naar de concurent meer laten gaan, had er begrip voor toen AZ financieel erg slecht zat, en zeker niet naar Ajax.

  Het is opzich wel een beetje dubbel, Moisander was zeker niet de beste en 5 miljoen is gewoon een mooi bedrag, ajax gaat in ieder geval kwaliteit inleveren, maar krijgen wel veel geld binnen, dus Stewart moet lekker door onderhandelen.

  Is het niet wat om bijv. Mathijsen proberen terug te halen, als ervaren man, of zal die voorlopig nog voor het geld kiezen.

 4. Mike

  17 april 2012 at 13:58

  5 Miljoen is wel weinig als je het aan de concurrent gaat verkopen vinden jullie niet ?
  gewoon 6,5 Miljoen vragen en kijken of ze hem dan ook nog willen denk het niet en naar het buitenland zeg ik wel 5 Miljoen

 5. urdal

  17 april 2012 at 16:13

  Nou, het handelsbeleid van AZ kennende zullen ze hem wel verkopen aan 020 voor 2 miljoen ofzo. Voor Wernbloom hadden we toch ook veel meer moeten krijgen.
  Wat dat betreft kan AZ niet goed onderhandelen.
  Van mij mag hij weg voor 1 miljoen, maar dan wel naar het buitenland, anders 6 miljoen voor binnen nederland.
  Viergever……….meteen voor 4 jaar laten verlengen

  • Jeroen

   17 april 2012 at 16:30

   Viergever heeft nog een contract tot 2014, maar wat mij betreft mag deze worden opengebroken en worden verlengt tot 2016 😉 een echte topper.

   Ik verwacht overigens ook een hoop van Lam. Laten we hopen dat hij moeiteloos de plek van Moisander kan overnemen. Of is het daar nog te vroeg voor?

 6. Nick

  17 april 2012 at 22:02

  Gewoon laten gaan…kan ’t nivo toch niet aan. Bovendien nooit AZ’er geweest. Aanvoerder onwaardig…matige voetballer.

 7. maarten

  18 april 2012 at 07:33

  Zou wel grappig zijn als die laatste reactie van Nick Viergever zou zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *