Moisander wil niet ingaan op interesse Ajax

By
Updated: april 17, 2012

Moisander vindt het nog te vroeg om in te gaan op de interesse vanuit Amsterdam. De verdediger heeft al meerdere keren aangegeven graag te vertrekken uit Alkmaar, maar op dit moment leeft hij van wedstrijd tot wedstrijd. Het schijnt ook dat PSV nog steeds in de race is, maar uiteindelijk zal de keus afhangen wie er Champions League gaat spelen.

“Doordat AZ zo ver is gekomen in Europa en de KNVB-beker en nog volop belangen heeft in de competitie, leeft Niklas van wedstrijd tot wedstrijd en is het nu niet verstandig om op de berichtgeving in te gaan”, aldus de zaakwaarnemer van de verdediger.

Leuk detail is dat Moisander al eerder voor Ajax heeft gespeeld maar toen nooit speelminuten heeft gekregen. Via Zwolle kwam de verdediger bij AZ terecht die naar verluidt enkele miljoenen euro’s verlangt om uberhaupt te praten over een mogelijke transfer.

4 Comments

 1. NHN

  17 april 2012 at 09:25

  Als je kloten hebt, zeg je gewoon:”geen interesse”. Maar Moisander is het type wat graag loopt te lobbyen bij andere clubs,dat hebben we al eerder gezien.

 2. Jeroen

  17 april 2012 at 09:26

  Het is natuurlijk een voordeel als de website al wat langer bestaat 😉

  http://www.fanvanaz.nl/archives/656

  Daarin geeft Moisander namelijk aan teleurgesteld te zijn in Ajax en een mogelijke terugkeer niet echt ziet zitten.

  De voetbalwereld zit soms toch vreemd in elkaar 😉 Ik ben benieuwd of Moisander alsnog naar Ajax wil als hij die kans krijgt.

 3. Geert

  17 april 2012 at 10:49

  ajax wordt bijna zeker kampioen en zal dus CL spelen. Dus hij gaat naar ajax…

 4. Mike

  17 april 2012 at 13:54

  Moisander heeft hier geen problemen mee maar hij zeg gewoon nu niks om de supporters tevreden te houden. Nadat hij zij dat hij wel naar PSV of Ajax wou gaan kreeg hij veel kritiek van de supporters maar ik weet dat Moisander wel naar ajax gaat als hij goed betaalt krijg en als ze CL spelen.

  Een slecht aanvoerder en een middelmatige verdediger dus mijn maakt het niet uit maar ik gun hem een mooie transfer naar het buitenland. Viergever is 10x beter snap niet dat Bert hem geen kans geeft bij oranje een perfecte verdediger alleen koppen kan hij nog veel bij leren. 6,5 Miljoen en hij mag weg

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *