Esteban gelooft nog in titel en laat nummer 1 op zijn hoofd zetten

By
Updated: april 14, 2012

Esteban Alvarado heeft de hoop op de landstitel met AZ nog niet opgegeven. De Alkmaarders hebben drie punten minder dan Ajax en een minder doelsaldo dan de koploper, maar Esteban rekent erop dat dit verschil in de laatste vijf wedstrijden van het seizoen nog goedgemaakt kan worden. De Costa Ricaan heeft als teken van zijn zelfvertrouwen het nummer 1 in zijn haar laten scheren.

Volgens de keeper had het nummer niets te maken met zijn positie op doel en zijn rugnummer kan het ook al niet zijn, want dat is 34. Nee, met nog een paar duels te gaan gelooft Esteban nog in het winnen van de landstitel. Bekijk hier de foto: met dank aan het Algemeen Dagblad.

Roy Beerens is van mening dat AZ de landstitel in ieder geval verdient: “We zijn dit jaar de best voetballende ploeg in de Eredivisie, en ik zie niet in waarom we dat niet kunnen volhouden tot het eind van het seizoen. Het zou heel onterecht zijn als het niet zou lukken om ons minimaal voor Europees voetbal te plaatsen”, zei de aanvaller tegen Voetbal Internationa

6 Comments

 1. Mike

  14 april 2012 at 15:28

  WAT EEN HELD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Jeroen

  14 april 2012 at 15:36

  HAHAHAHA wat een gast. Wel mooi om te zien

 3. De echte supporter

  14 april 2012 at 17:41

  Misschien beter om met keepen bezig te zijn dan met je kapsel. Ik wordt gek van die bijzaken. Hoofdzaak is ballen tegenhouden en dat graag nog zeker vijf wedstrijden.

 4. Mike

  14 april 2012 at 18:22

  KOM OP AZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nu winnen van PSV en dan zit de kampioenschap er nog in en anders word het nog een moeilijk seizoen om Europa League te hallen.

 5. Jeroen

  14 april 2012 at 20:47

  Hoe is het mogelijk!! 2-1 weggeven en 3-2 verliezen. Ben dr goed ziek van

 6. gerard

  14 april 2012 at 21:12

  Laat het me even bezinken. Ik heb er altijd in gelooft en nu weer zo onnodig en zoveel beter.. Het zat echt in deze ploeg maar op een of andere manier. Nu maar kijken of de rest gaat morsen meer kan ik er op dit moment ook niet van breien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *