‘Martens moet Honda opvolgen bij CSKA’

By
Updated: april 13, 2012

De legerclub was in de zomer al concreet voor Maarten Martens, maar toen kwam het niet tot een transfer. De runner-up van Rusland probeert het na dit seizoen opnieuw bij AZ. De 27-jarige linkspoot moet in de hoofdstad Keisuke Honda opvolgen, die waarschijnlijk vertrekt. Martens, die nog tot medio 2014 onder contract staat in Alkmaar, wees in de winter Terek Grozny af. Bron: Voetbalzone.nl

7 Comments

 1. Jeroen

  13 april 2012 at 11:28

  We zullen hem enorm missen, maar ik gun het hem wel. Hij kan zo mooi nog even binnenlopen qua geld. Daarnaast denk ik dat we met Messaoud en Falkenburg aaridge vervangers hebben.

 2. Geert

  13 april 2012 at 11:51

  Ik vond Maher het ook echt geweldig doen op zijn positie. Misschien nog wel beter dan Martens zelf… Maar Messaoud en Falkenburg zullen zo ook veel meer kans krijgen. Ik gun het hun beide. Ik gun Martens ook een transfer als dit waar hij lekker even kan cashen!

 3. gerard

  13 april 2012 at 12:30

  Mocht Martens vertrekken hebben we inderdaad goede alternatiefen toch zou ik dan alles in werking zetten om de transfervrije Schone binnenboord te halen en deze het dan laten uitvechten met de andere voor de positie.

 4. Mike

  13 april 2012 at 16:55

  Jongens ik denk niet dat Falkeburg en Messaoud. Martens kan doen vergeten dus lijkt me geen goeie alternatief. Ik vind dat Gerard wel gelijk heeft Schone zou hem wel kunnen doen vergeten. En Misschien nog een klein kansje voor Messaoud want die heeft nog geen kansen gehad in het 1e maar Falkeburg komt wel echt te kort en is ook geen echte jonge die bal en in het net legt speler en Messaoud wel.

  Alleen ik vind dit geen club voor Martens hij moet gewoon naar Engeland of Duitsland gaan of hij wilt graag zijn zakken willen vullen. Misschien wel iets voor Schalke 04

 5. De echte supporter

  13 april 2012 at 19:40

  Ik ben het eens met Mike

 6. NHN

  16 april 2012 at 20:14

  Probleem van Martens blijft toch zijn blessuregevoeligheid. Ik gun hem ook een mooie club in Duitsland of Engeland (veel smaakmakender dan die vage competitie in dat gure Rusland) Maar…ik denk dat ze in Engeland en Duitsland,waar fysieke gesteldheid nogal op prijs gesteld wordt,ook wel van Martens probleem afweten.
  In zo’n geval is CSKA Moskou dan nog een oplossing. Zelf kan hij nog effe financieel binnenlopen, en AZ kan flink cashen aangezien die Russen nogal met dollars smijten,goed voor ons dus. Vervanger hebben we al in huis (al denk ik dat aan de techniek van Martens niet te tippen valt,maar als Maher deed het toch heel aardig.). Maar AZ kan beter zich gaan richten op een controlerende middenvelder,want het vertrek van Wernbloom valt ons zwaar denk ik.
  Nogmaals:Martens zijn voetbalkwaliteiten zijn ongekend, maar zijn blessureprobleem speelt hem en ook AZ parten. Dus als zo’n club als CSKA voldoende biedt, moet hij het gewoon doen.

  • Jeroen

   16 april 2012 at 21:40

   Ben het met je eens dat Rusland misschien niet de leukste competitie heeft, maar ze geven daar wel hoge salarissen. Snap dan ook best dat Martens daar nog een paar jaar wil spelen. Laten we hopen dat deze sympathieke belg nog eens terugkeert bij AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *