AZ alleen leider na winst tegen Feyenoord (Incl. video)

By
Updated: december 14, 2008
AZ alleen leider na winst tegen Feyenoord

AZ is door een 1-0 zege op Feyenoord weer alleen koploper. De Rotterdammers maakten het Van Gaals ploeg in De Kuip wel erg lastig, maar daar bleef het bij.

Ari sloop in het begin handig een paar keer achter de Feyenoord-defensie, maar faalde in de afronding. Feyenoord kreeg daarna meer grip op het duel, kon mee in het tempo en kreeg via Bruins zelfs de grootste kans. Zijn schot miste kracht.

De thuisploeg opende na rust sterk, maar AZ scoorde. El Hamdaoui sprintte Derijck eruit en bediende Ari op maat. Feyenoord werkte zich wel uit de naad, maar dwong niets meer af. AZ stond als een huis en kreeg zelfs steeds meer ruimte. Daarmee deden de bezoekers op hun beurt weinig.

Feyenoord – AZ 0-1

Ari (56ste minuut)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *