Verbeek wil best risico nemen met Elm

By
Updated: april 13, 2012

De enkelblessure van Rasmus Elm valt mee, zo bleek donderdag uit onderzoek. De middenvelder van AZ moest tegen FC Twente per brancard van het veld worden gedragen, maar mogelijk staat hij zaterdag alweer op het veld.

Even vreesde men in Alkmaar het ergste, maar de blessure van Elm lijkt mee te vallen. Het is voorlopig nog onduidelijk of de Zweed de topper tegen PSV haalt. Trainer Gertjan Verbeek is in elk geval bereid een risico te nemen.

“Ik wil er best een risico mee nemen, maar dan moet het wel verantwoord zijn”, aldus de AZ-coach, die in Eindhoven zeker Dirk Marcellis mist. Achter de naam van Brett Holman (bilspier) staat nog een vraagteken. Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Derek

  13 april 2012 at 09:35

  Natuurlijk, als hij kan spelen zeker opstellen.

  • Jeroen

   13 april 2012 at 09:39

   Precies. Desnoods een helft dan kan daarna Viergever naar voren schuiven en Klavan erin.

 2. Geert

  13 april 2012 at 09:40

  Tegen PSV zullen we hem harder nodig hebben dan tegen VVV. Dus als het kan, altijd opstellen!

 3. gerard

  13 april 2012 at 12:33

  Maar hij moet ook niet op halve kracht spelen want dan heeft zo’n viergever op zijn plaats en klavan in de verdediging meerwaarde. We hebben het kunnen zien aan Martens en nu ook aan Beerens als spelers enkel op halve kracht kunnen spelen.

 4. Mike

  13 april 2012 at 16:58

  Ik zou toch uit kijken. Hij speelt wel op Toivonnen en die trapt toch iedereen geblesseerd en komt er altijd weer mee weg. Maar we hebben hem hard nodig als we willen winnen dus ja een moeilijke keuze. En ik hoop dat Beerens uit de basis blijft want ik ben het geduld wel in hem verloren liever Gudmundsson. (Laat maar Holman mist de wedstrijd ook tegen PSV)

 5. De echte supporter

  13 april 2012 at 19:48

  Als hij alleen op halve kracht kan voeballen, dan NIET opstellen. Viergever naar voren en klaan erin, dan zijn we sterker dan een halve Elm

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *