Verbeek: ‘Het resultaat stelt me teleur’

By
Updated: april 12, 2012

Wat was de ontlading groot toen Altidore zijn tweede goal maakte van de avond. Het leek alsnog goed af te lopen voor AZ totdat Twente het presteerde om in de laatste minuut alsnog op gelijke hoogte te komen. Volgens Verbeek had er voor AZ meer in gezeten.

“Ik ben tevreden over onze technische en tactische prestatie. Ook mentaal zijn we goed overeind gebleven. Maar het resultaat stelt me teleur”, sprak hij. “We zijn twee keer op voorsprong gekomen en hebben daarna verzuimd om verder uit te lopen. Daardoor bleef FC Twente in de wedstrijd.”

Hij vervolgt: “Bovendien is één punt te weinig. In de strijd om de landstitel zijn we nog niet uitgeschakeld, maar om echt mee te blijven doen, moet je thuis wel winnen. Dat hebben we helaas niet gedaan.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *