Altidore: ‘It ain’t over until the fat lady sings’

By
Updated: april 12, 2012

Hij leek woensdag met twee treffers voor een overwinning te zorgen in het thuisduel van AZ met FC Twente. Na afloop moest Jozy Altidore echter genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. “Nu moeten we het zaterdag tegen PSV laten zien.”

“Dit is heel teleurstellend”, zei de spits na afloop van de competitiekraker. “We speelden grote delen van de wedstrijd goed, maar fouten hebben ons genekt. En als je tegen een kwaliteitsploeg speelt, kun je geen fouten maken. Dat zag je ook in de uitwedstrijd tegen Valencia.”

In de derde minuut zorgde Altidore met een kopbal uit een corner voor de vroege voorsprong. Na rust bracht hij zijn ploeg opnieuw aan de leiding. “Ik kreeg de bal van Nick Viergever en kaatste op Adam Maher. Hij gaf me de bal weer goed mee, zoals hij al zo vaak heeft gedaan dit seizoen. Ik kon vervolgens mijn man uitspelen en uithalen.”

Altidore werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald ten faveure van Charlison Benschop. “Het was moeilijk om de slotfase vanaf de bank te beleven. Heel spannend omdat je niets meer kunt doen. En uiteindelijk dus teleurstellend.”

“Ja, scoren voelt lekker”, zei Altidore, die nu op dertien Eredivisie-goals staat. “Maar ik kan er niet blij mee zijn na een gelijkspel. We willen kampioen worden en er zit veel positieve energie in de ploeg. Nu moeten we het zaterdag tegen PSV laten zien. Weer een grote wedstrijd. Eigenlijk kunnen we geen punten meer laten liggen. De opdracht is dus duidelijk en met nog vijf wedstrijden te gaan zitten we nog in de race. It ain’t over until the fat lady sings.” Bron: AZ.nl

One Comment

  1. gerard

    12 april 2012 at 21:41

    Kijk that’s the spirit I like.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *