Verbeek over FC Twente: “Adriaanse haalde meer punten dan McClaren”

By
Updated: april 11, 2012

Verbeek snapt nog niet zo goed waarom Co Adriaanse moest vertrekken bij Twente. Zijn opvolger heeft namelijk tot op heden minder punten bij elkaar geveegd. 

“FC Twente speelt, net als onder Co Adriaanse, in een 4-3-3-systeem”, zei Verbeek over de concurrent om de bovenste plaatsen van de ranglijst. “Opmerkelijk is wel dat ze onder Adriaanse meer punten haalden dan onder zijn opvolger Steve McClaren. Dat wijzen de cijfers uit. Normaal ben ik redelijk op de hoogte over hoe de tegenstander gaat spelen. Nu niet echt omdat ze blessures en schorsingen hebben. In de voorhoede verwacht ik Wesley Verhoek, Luuk de Jong en Ola John. Nacer Chadli verhuist waarschijnlijk naar het middenveld. We zullen zien.”

Verbeek: “Of de komende wedstrijden tegen FC Twente en PSV bepalend zijn voor de titelrace? Nee, maar wel medebepalend omdat er daarna nog vier wedstrijden volgen en omdat de concurrentie ook nog tegen elkaar speelt. AZ-uit is voor FC Twente de afgelopen jaren een lastige wedstrijd gebleken. Dat willen we graag zo houden.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *